Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου στα Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Στη Δημόσια Διοίκηση υπάρχουν «διαμάντια»

Πολιτική

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης παραβρέθηκε στην απονομή των Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το 2022, στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Εβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η κυρία Μάνη, ως αρμόδια για τη Βιομηχανία, απένειμε το 2ο βραβείο Καλύτερης Εφαρμοσμένης Ιδέας στην Διεύθυνση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, στη θεματική «Οικονομία, Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα».

Μετά την απονομή του βραβείου, η Υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε:

«Στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης υπάρχουν “διαμάντια”, τα οποία πρέπει να αναδεικνύουμε.

Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, για το Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα.

Αφορά την ανάπτυξη ενός εξαιρετικά χρήσιμου εργαλείου για την ενημέρωση και καθοδήγηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην επιλογή σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση της ρευστότητας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για έναν πολύ σημαντικό θεσμό, που αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία και την πρωτοπορία στη Δημόσια Διοίκηση.

Οι υγιείς δυνάμεις του Δημοσίου αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την αλλαγή και την ανάπτυξη. Με την υποστήριξη και την ανάδειξή τους, επενδύουμε στο μέλλον της χώρας».