Ευχαριστήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου προς τους Πιεριείς

Πολιτική

Ευχαριστώ από καρδιάς τους 15.861 Πιεριείς που με τίμησαν με την ψήφο τους, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ανάδειξη και η εκλογή μου ως πρώτη περιφερειακή σύμβουλος  σημαίνει πολλά για μένα και κυρίως το εκλαμβάνω ως έμπρακτη απόδειξη της αγάπης και της αποδοχής προς το πρόσωπό μου, αίσθημα που το εισέπραξα τόσο από αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους όσο και από αυτούς που για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους επέλεξαν να δώσουν την ψήφο τους στους άλλους υποψηφίους, όπως είναι φυσικό, λογικό και υγιές σε τέτοιες αναμετρήσεις.

          Προσωπικά θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι δε θα διαψεύσω την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι ότι σε αυτή την απαιτητική πορεία θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή τους. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίζουμε όλοι μαζί, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα,  στον κοινό μας αγώνα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, για μια Πιερία πρωταγωνίστρια στην Κεντρική Μακεδονία.

          Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα που έκαναν και την αλληλοεκτίμηση που χτίσαμε μεταξύ μας, καθώς και αυτούς που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανεξαρτήτως συνδυασμού, και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στην τοπική αυτοδιοίκηση.