Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης: Τα κόκκινα γαρύφαλλα της κάλπης τώρα επιστρέφουν στο δρόμο του αγώνα!

Πολιτική

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης χαιρετίζει όλους όσους κάνανε το βήμα και στηρίξανε με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο, δίνοντάς μας μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια. Ιδιαίτερο χαιρετισμό απευθύνουμε σε εκείνον τον κόσμο που για πρώτη φορά επέλεξε να ψηφίσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε Δήμο και Περιφέρεια, αλλά και σε εκείνους που ενώ δεν κάνανε το βήμα, σήμερα χαμογελάνε με την άνοδό της γιατί γνωρίζουν οτι θα είναι η μόναδικη λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση.

Είμαστε εδώ ακόμα πιο αποφασισμένοι, ακόμα πιο μαχητικοί, μαζί με όλους εκείνους που συμπορευτήκανε μαζί μας στα ψηφοδέλτια και κάνοντας τη νύχτα μέρα καταφέρανε να σπάσουνε τη σιωπή και να μεταφέρουνε τις θέσεις μας ακόμα πιο πλατιά.

Δεσμευμένοι και πλήρως εξαρτημένοι από τις αγωνίες και τα προβλήματα του λαού και όχι από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην πολιτική που αφήνει το λαό άνεργο, χαμηλόμισθο, ανασφάλιστο, με τον πέλεκυ του πλειστηριασμού πάνω από το κεφάλι του, με υποβαθμισμένη δημόσια υγεία και παιδεία, απροστάτευτο σε καιρικά φαινόμενα.

Καλούμε όλο το λαό του δήμου να μην εφησυχάζει. Η μόνη ελπίδα για να ανασάνουν οι πολλοί βρίσκεται στον οργανωμένο αγώνα. Καμία εμπιστοσύνη στους αυτόκλητους σωτήρες. Μόνο ο λαός μπορεί να «χτίσει» τις όμορφες πόλεις που ονειρεύεται βαδίζοντας στο δρόμο της ανατροπής με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ.