Με υποδοχή νικητή ο Πέτρος Κιάφας στο Δίον

Πολιτική

ΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Υποδοχή νικητή είχε ο Πέτρος Κιάφας στο Δίον, το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023. Οι κάτοικοι της ιερής πόλης των Μακεδόνων, τον υποδέχθηκαν με λουλούδια, πυρσούς, βεγγαλικά, κορναρίσματα θριάμβου, χειροκροτήματα, με ζεστές χειραψίες, με αγκαλιές και φιλιά, με επευφημίες.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ

Ο Πέτρος Κιάφας μιλούσε την ώρα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι ποδοσφαιρόφιλοι, την ώρα του αγώνα, εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και τις καφετέριες και βγήκαν για να υποδεχθούν τον Πέτρο Κιάφα στην πλατεία του Δίου. Έτσι, οι κάτοικοι του Δίου απέδειξαν ότι, πάνω απ’ όλα, θέλουν αλλαγή στη Δημοτική Αρχή του Δ.Δίου-Ολύμπου!

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Προοπτική για τον Δημο-τη» ανεβαίνοντας στο βήμα ευχήθηκε, καταρχάς, καλό μήνα και υγεία. «Αν πω ότι δεν είμαι έκπληκτος από την υποδοχή, εγώ και οι υποψήφιοί μου, θα πούμε ψέματα. Δίον, σε ευχαριστούμε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας!

Είμαστε εδώ στο Δίον, στην ιερή πόλη των Μακεδόνων, το σύγχρονο κέντρο πολιτισμού της Πιερίας και όχι μόνο!», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Πέτρος Κιάφας, καταχειροκροτούμενος.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Ανάμεσα στους εκατοντάδες κατοίκους του Δίου, την ομιλία του Πέτρου Κιάφα παρακολουθούσαν ο πρώην Δήμαρχος Δίου, Δημήτρης Καραΐσκος, ο πρώην Δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου, Αστέριος Χονδρόπουλος, πρώην και νυν Κοινοτάρχες.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαλτζάρης, άλλοι πολιτευτές και Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και η Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Πιερίας Βίνα Φλογέρα.

Επιπλέον, συμμετείχαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φώτης Δρούγκας και Χρυσαυγή Δριστά-Λαφατζή (με τον Απόστολο Τζιτζικώστα) Μηνάς Αποστόλου και Δημήτρης Σιαμάτρας (με τον Χρήστο Παπαστεργίου / ΠΑΣΟΚ) κ.ά., η Πρόεδρος των Ολυμπιάδων Φωτεινή Φλογέρα, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ …ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

 «Φίλες και φίλοι, κάτοικοι του Δίου,

με σταθερά βήματα, βαδίζουμε καθημερινά για την επικράτηση της παράταξής μας, τη δική σας επικράτηση, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!

Η παράταξή μας, η «Προοπτική», είναι η «παράταξη του Δημότη» και όχι των συμφερόντων. Πλέον το έχουν καταλάβει όλοι! Και, πρώτοι και «καλύτεροι» το έχουν καταλάβει εκεί στη σημερινή Διοίκηση του Δήμου, η οποία ξεκίνησε ήδη την …Αντιπολίτευση! Ξεκίνησε ήδη την αντιπολίτευση προχθές στην Κονταριώτισσα και χθες στη Λεπτοκαρυά!

Από το στόμα τους βγαίνει ένας καθαρός αντιπολιτευτικός λόγος απέναντι σ’ εμάς, αλλά… καμία ουσία. Βγάζουν πικρόχολα σχόλια, προσφέρουν ανούσιες υποσχέσεις και πολλά εκατομμύρια… Κι όταν τους ακούει κάποιος, νομίζει ότι πρόκειται μάλλον για την κλήρωση του …τζόκερ! Και το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι ότι «πετούν τη μπάλα στην κερκίδα», για να μιλήσουμε και λίγο ποδοσφαιρικά!

Ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει καταφέρει να μας μπερδέψει λίγο… έχει καταφέρει να μπερδέψει και το δικό του κοινό, το περιορισμένο πλέον… Ποιον ζητάει να ψηφίσουν; Τον ίδιο; Το Ταμείο Ανάκαμψης; Την Περιφερειακή Ενότητα; Το έργο το δικό του, σχεδόν μηδαμινό! Ας μη βιάζεται λοιπόν να κάνει αντιπολίτευση… Θα έχει πέντε χρόνια μπροστά του για να κάνει αντιπολίτευση!», είπε ο Πέτρος Κιάφας υπό τα πυκνά χειροκροτήματα των κατοίκων του Δίου.

ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ο Πέτρος Κιάφας μιλώντας στους κατοίκους του Δίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι διαθέτει άξια έμπειρα στελέχη αλλά και στελέχη νέα που όμως έχουν τη γνώση, προκειμένου να πάει ο Δήμος μπροστά, από την επόμενη των εκλογών.

Ανέφερε επίσης ότι έχει ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο σχέδιο, με έργα και δράσεις που πρέπει να γίνουν σε όλους τους τομείς, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και με στόχο ο Δήμος Δίου-Ολύμπου να γίνει ένας δυνατός Δήμος, με υποδομές, με υπηρεσίες, με πολυποίκιλη ανάπτυξη στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Και βέβαια, να γίνουν πρωτίστως αντιπλημμυρικά έργα που είναι αναγκαία σε μια εποχή με δύσκολα κλιματικά χαρακτηριστικά.

Στο σχέδιο αυτό υπάρχει έμφαση στη στήριξη της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, στην προώθηση της τουριστικής προβολής και ταυτόχρονα με πραγματοποίηση υποδομών που θα εξυπηρετούν τους χιλιάδες επισκέπτες του Δήμου. Ειδικά δε για τον τουρισμό, θα προωθηθούν περαιτέρω οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο αρχαιολογικός, ο θρησκευτικός κλπ.

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Μ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ  ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ»!

Και στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Πέτρος Κιάφας διαβεβαίωσε τους δημότες του Δίου αλλά και ευρύτερα όλου του Δήμου ότι θα πορευτεί μαζί τους, ότι όλα θα γίνονται με τους δημότες και για τους δημότες και όχι για τα συμφέροντα. Όλα θα γίνονται για την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών ενώ ξεκαθάρισε, για μια ακόμη φορά, ότι, με εκείνον ως Δήμαρχο, οι δημότες δεν θα είναι χωρισμένοι σε κατηγορίες, σε ημέτερους και σε παρακατιανούς.

Ζήτησε επίσης από τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθειά του, και τώρα αλλά και μετά τις εκλογές, ώστε να ευημερήσουν οι ίδιοι αλλά και ο τόπος. Και διαβεβαίωσε ότι με εκείνον ως Δήμαρχο, όλοι οι Δημότες θα είναι ισότιμοι και θα έχουν ίσες ευκαιρίες παντού.

Μόνο με ισονομία και ισοπολιτεία θα μπορεί η Διοίκηση του Δήμου να είναι δίκαιη, ώστε και οι δημότες να αισθάνονται αξιοπρεπείς και ελεύθεροι πολίτες, μακριά από συναλλαγές για τα αυτονόητα δικαιώματά τους.

«Η Προοπτική για τον Δήμο και για τον Δημότη είναι η δική σας παράταξη!», φώναξε, με όλη τη δύναμη της ψυχής του, ο Πέτρος Κιάφας, καταχειροκροτούμενος.

«Η Προοπτική είναι η επόμενη μέρα για τον Δήμο μας!», ενώ μιλώντας για την απερχόμενη Διοίκηση είπε χαρακτηριστικά: «Μην τους πιστεύετε άλλο… Τάζουν κάθε μέρα (τα πάντα στους πάντες) μονιμότητες, θέσεις εργασίας, φτάνει πια μ’ αυτή την κοροϊδία. Δώστε τους να καταλάβουν ότι τελείωσαν! Δεν περνάνε τα ψέματά τους»!

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σας σήμερα. Δίνετε το στίγμα της νίκης. Ευχαριστούμε πολύ!», είπε ο Πέτρος Κιάφας, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ «ΜΑΛΑΘΡΟ»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν την ομιλία του Πέτρου Κιάφα στο Δίον, ο ίδιος μαζί με στελέχη του επισκέφθηκαν την καινούργια, σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα «ΜΑΛΑΘΡΟ» (Malathro Olympus Guest House), του Γιάννη Μαλτζάρη. Πρόκειται, κυριολεκτικά, για μια τουριστική επιχείρηση – στολίδι για το Δίον και ευρύτερα για την περιοχή.

Τόσο ο Πέτρος Κιάφας και η σύζυγός του όσο και τα στελέχη του Συνδυασμού «Προοπτική για τον Δημο-τη» συγχάρηκαν εγκάρδια τον ιδιοκτήτη γι’ αυτή την εξαιρετική τουριστική επιχείρηση και του ευχήθηκαν «καλές δουλειές».