Ομιλίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου σε Ράχη και Λόφο: Σύνθημα νίκης!

Πολιτική

Με δυο ομιλίες σε Ράχη και Λόφο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ομιλιών του την Κυριακή ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, παρουσιάζοντας το έργο της διοίκησης και τους άξονες του προγράμματός του για την επόμενη θητεία.

Τόσο στον οικισμό της Ράχης όσο και στην κοινότητα του Λόφου τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι κάτοικοι της περιοχής και ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την στήριξη των κατοίκων και την αγάπη που εισπράττει.

Ο Κώστας Κουκοδήμος στην ομιλία τουτόνισε: «Σήμερα βρίσκομαι εδώ για δυο λόγους. Να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και τη δύναμη που μου δίνετε. Και να σας ζητήσω να στηρίξετε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα στα επόμενα.Το στοίχημα το κερδίσαμε καθώς μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια πετύχαμε χρηματοδοτήσεις έργων και μελετών που αλλάζουν την καθημερινότητα για όλους τους δημότες. Έργα μεγάλα και μικρότερης εμβέλειας που καθορίζουν το αύριο σε πόλη και χωριά», είπε κλείνοντας την ομιλία του χειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Κατερίνης.