Τα κοινωνικά δίκτυα στην τουριστική φαρέτρα του ΠΟΤΑΠ

Τουρισμός

Με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία, ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) ενεργοποιεί περαιτέρω την παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα.

Με καλαίσθητες αναρτήσεις, με φωτογραφίες και βίντεο που αναδεικνύουν τα αξιοθέατα της Πιερίας, την παράδοση, τον πολιτισμό, τα θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία του τόπου μας, την τοπική γαστρονομία, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) προβάλει όλες τις πτυχές της άριστης διαμονής που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στην πιερική γη.

Στο πρόγραμμα του ΠΟΤΑΠ είναι να παρέχει ενημέρωση όλο τον χρόνο προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό,  παρέχοντας πληροφορίες για όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο επισκέπτης που θα επιλέξει να κάνει τις διακοπές του στην Πιερία.

Με αφορμή την νέα αυτή δράση του ΠΟΤΑΠ η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου τόνισε: «Mέσα από τον ΠΟΤΑΠ συνεχίζουμε να υλοποιούμε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής με μια σειρά δυναμικών δράσεων, οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις του σύγχρονου τουριστικού marketing. Αυτή τη φορά θέτουμε τα κοινωνικά δίκτυα στο επίκεντρο της στρατηγικής μας στον τομέα της τουριστικής προβολής της Πιερίας, με στόχο την επικοινωνία και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) κ. Γιώργος Καραλής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΟΤΑΠ αρχίζει να αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες όπως το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα στο πλαίσιο της στρατηγικής ολοκληρωμένου σχεδιασμού βιώσιμης τουριστικής προβολής που έχουμε χαράξει. Αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας, οργανωμένα και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους τρεις Δήμους μας και όλους τους τους τουριστικούς φορείς».

Ακολουθήστε τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ)  στους επίσημους λογαριασμούς του στα κάτωθι κοινωνικά δίκτυα:

Facebook

https://www.facebook.com/olympusrivieragreece

Instagram

https://www.instagram.com/olympusrivieragreece/

Youtube

https://www.youtube.com/@OlympusRivieraGreece/videos

Hashtag

 #olympusrivieragreece