Ο Γιάννης Ντούμος αρωγός στις λειτουργικές αναγκαιότητες του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης

Πολιτισμός

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης επισκέφθηκε  τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο, προκειμένου να του εκθέσει τα λειτουργικά ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο και να ζητήσει την υποστήριξή του.

Το κύριο πρόβλημα των Λιβαδιωτών έγκειται  στις φθορές που έχει υποστεί το εντευκτήριο και γενικά οι λειτουργικοί χώροι του συλλόγου, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των δράσεων του.

Ο κ. Ντούμος δείχνοντας κατανόηση στο πρόβλημα και προχωρώντας άμεσα στην επίλυσή του, ζήτησε από τους συνεργαζόμενους μηχανικούς και τεχνικούς του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, να μελετήσουν το θέμα και να προβούν στις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Στη συνάντηση παρέστησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης, Γιαννούλα Μπατζογιάννη, καθώς και οι Αρετή Ματσούκα-Φαρδή (αντιπρόεδρος), Νίτσα Πατέρα-Αβραμίδου (γεν. γραμματέας), Ευαγγελία Δαμαλή (ταμίας), Ευανθία Χατζηαδάμου (δημοσίων σχέσεων), Αντώνης Μπατζογιάννης (υπεύθυνος λέσχης), Κατίνα Καψάλη (υπεύθυνη χορευτικού) και το μέλος, Λάζαρος Μπίσμπας.

Ο Γιάννης Ντούμος αφού συνεχάρη τα διοικητικά μέλη για τη συμβολή τους στην ανάδειξη και διατήρηση της παράδοσής μας, επισήμανε: «Η πολιτιστική μας κληρονομιά αποτελεί σημαντικό πυλώνα στη συνοχή του Ελληνισμού. Είναι αξιόλογο το τεράστιο έργο που επιτελούν διαχρονικά οι πολιτιστικοί φορείς της Κατερίνης. Οφείλουμε να τους υποστηρίζουμε σε κάθε πρωτοβουλία αλλά και παράλληλα να αξιοποιήσουμε τον παραδοσιακό μας  πλούτο μέσω της  δημιουργίας του ψηφιακού αρχείου και του ψηφιακού πολιτιστικού ημερολογίου.

Επιπρόσθετα, με την ανάληψη των καθηκόντων μας θα παραχωρήσουμε άμεσα σε στέγη για όλους τους συλλογικούς φορείς των γραμμάτων και των τεχνών της πόλης».

Η αντιπροσωπεία των Λιβαδιωτών της Κατερίνης, εξέφρασε στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο, τις ευχαριστίες για τη θετική και ουσιαστική ανταπόκριση στο αιτούμενο θέμα και ευχήθηκε ολόψυχα την επιτυχία τόσο του ιδίου όσο και του συνδυασμού του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.