Θερμή υποδοχή του Γιάννη Ντούμου και στο Θρακιώτικο γλέντι – «Οι Θρακιώτες αποτελούν ένα δυναμικό κομμάτι της πόλης»

Κοινωνία Πολιτισμός

Προσκεκλημένος της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, τίμησε με την παρουσία του το «Θρακιώτικο Γλέντι» το οποίο οριοθετεί την έναρξη των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Χρονιάς 2023, από τον ιδιαίτερα δραστήριο σύλλογο της πόλης. 

Ο Γιάννης Ντούμος για μια ακόμα φορά γνώρισε θερμότατη υποδοχή τόσο από τη  διοίκηση, όσο από τα μέλη και τους παρευρισκόμενους, το   Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στον τόπο της εκδήλωσης, στον προαύλιο χώρο της Θρακικής Εστίας Κατερίνης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της Εστίας, Δημήτρη Σταθακόπουλο και τα διοικητικά μέλη πρωτίστως για τον προγραμματισμό των δράσεων του συλλόγου, αλλά και για την εξέλιξη των τεχνικών εργασιών στο κλιμακοστάσιο και στους λοιπούς χώρους του κτηρίου όπου στεγάζονται οι λειτουργικοί χώροι  και τα μοναδικής αξίας κειμήλια του Θρακικού πολιτισμού.

Επίσης στον προαύλιο χώρο ο κ. Ντούμος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι για μια ακόμα διατράνωσαν την αγάπη και υποστήριξή τους στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, ευχόμενοι την εκλογική του επιτυχία, προσμένοντας παράλληλα από τον Γιάννη Ντούμο σε μια νέα δημιουργική και παραγωγική πορεία για την Κατερίνη.

Ο Γιάννης Ντούμος σε δήλωσή του, τόνισε: «Εύχομαι καλή και καρποφόρα χρονιά στην οικογένεια της Θρακικής Εστίας Κατερίνης και τους ευχαριστώ για την υποδοχή και ενημέρωση. Σε κάθε πρωτοβουλία θα είμαστε δίπλα τους. Σε αρωγή και υλικοτεχνική υποστήριξη. Η παράδοση και ο πολιτισμικός πλούτος της ενιαίας Θράκης είναι τεράστιος και ανεκτίμητος.

Τα έθιμα της Θρακικής παράδοσης έχουν τις ρίζες τους στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Συγχαρητήρια στην Εστία η οποία με το έργο της  συμβάλλει στην βιωματική τους ανάδειξη. Αναμφίβολα οι Θρακιώτες αποτελούν ένα ακόμα δυναμικό κομμάτι της πόλης μας».