Ρεύμα νίκης του Υποψ. Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, με πολυπληθείς συγκεντρώσεις σε Αρωνά, Μελιάδι, Μοσχοπόταμο και Λαγόραχη

Πολιτική

Γιάννης Ντούμος: «Από τα χωριά μας σήμερα λείπουν, δυστυχώς, τα αυτονόητα. Και αυτά θα κάνουμε την επόμενη μέρα»

Καθημερινά μεγαλώνει το ρεύμα του κόσμου που προσέρχεται στις συγκεντρώσεις του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, προκειμένου να ακούσει τις ομιλίες του σε περιφερειακές Κοινότητες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, στις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, σε τέσσερα χωριά, από το απόγευμα έως το βράδυ της Τετάρτης 13/9, πλήθος δημοτών από τον Αρωνά, το Μελιάδι, τον Μοσχοπόταμο και τη Λαγόραχη υποδέχθηκε με χειροκροτήματα τον Γιάννη Ντούμο.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία του καθώς και την παρουσίαση των Υποψηφίων Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής.

Στις ομιλίες του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο» ξεκαθάρισε στους κατοίκους ότι δεν πρόκειται να πει λόγια που θα χαϊδεύουν τα αυτιά τους ή λόγια για αλίευση ψήφων αλλά θα πει αλήθειες για την κατάσταση σήμερα στα χωριά της Κατερίνης.

«Από τα χωριά μας σήμερα λείπουν, δυστυχώς, τα αυτονόητα», τόνισε ο Γιάννης Ντούμος και διευκρίνισε ότι αυτονόητα είναι το νερό της ύδρευσης και της άρδευσης, ο φωτισμός, το οδικό δίκτυο, αλλά όχι μόνο, εισπράττοντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των δημοτών.

Κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του υποψηφίους Συμβούλους και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι η ερχόμενη πενταετία στον Δήμο Κατερίνης θα είναι μια περίοδος στην οποία θα δώσει βαρύτητα στην αναβάθμιση της ζωής στην ύπαιθρο.

Στόχος του, όπως είπε, η ανάπτυξη να γίνεται όχι μόνο στην πόλη αλλά και στις περιφερειακές Κοινότητες, κάνοντας λόγο για ισόρροπη ανάπτυξη παντού στον Δ.Κατερίνης.

.

Οι επισκέψεις-ομιλίες του Γιάννη Ντούμου

σε Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης

Το πρόγραμμα των επισκέψεων-ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, την Πέμπτη 14/9:

Ώρα 19:30 Ν.Κεραμίδι-Καφενείο Καμπερίδη

Ώρα 20:30 Κατερινόσκαλα-Ταβέρνα 50/50