Η παρουσίαση του προγράμματος στα Μ.Μ.Ε. και τους υποψηφίους – Γιάννης Ντούμος «Θα ξανακερδίσουμε το στοίχημα της καθημερινότητας»

Πολιτική

Με το αφήγημα «έχουμε σχέδιο-έχουμε πρόγραμμα», ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023, στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη, το πρόγραμμα του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, τόσο στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και στους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στο καλωσόρισμά του ο κ. Ντούμος, το οποίο συνοδεύτηκε  από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, συνεργάτες και υποψηφίους, επισημαίνοντας:

«Σήμερα, μετά από πολύ καιρό περισυλλογής, προγραμματισμού, σχεδιασμού, ενημερωτικών επισκέψεων σε κάθε γωνιά της Κατερίνης, με τους συνεργάτες και τα μέλη του συνδυασμού μας, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία.

Τη βραδιά των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου σας γνωστοποίησα επιγραμματικά τους στόχους. Σήμερα είναι η ώρα να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά το πρόγραμμά μας, ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και αναπτυξιακό που κινείται σε τρεις αξιακές αρχές. Την υπευθυνότητα και λογοδοσία, τη διαφάνεια, και την ειλικρίνεια. Γιατί απλά θέλουμε και μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ντούμος.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν αναλυτικά ο διευθυντής του γραφείου του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, Μπάμπης Φωκαΐδης  και ο συνεργάτης επικοινωνίας, Περικλής Χατζηγιάννης, με το  Γιάννη Ντούμο να παρεμβαίνει και να επεξηγεί τα ξεχωριστά σημεία του προγράμματος.

Οι άξονες του προγράμματος κινούνται στις δυνατότητες των χρηματοδοτήσεων, στις αναπτυξιακές  παρεμβάσεις, στις υποδομές, στην παιδεία, στο περιβάλλον και στην πράσινη ανάπτυξη, στη δημιουργία ενός σύγχρονου ψηφιοποιημένου Δήμου, στην κοινωνική πολιτική, στους τομείς πολιτισμού και αθλητισμού, στο τουριστικό προϊόν, στο καίριο ζήτημα της πολιτικής προστασίας και στη μέριμνα για τα αδέσποτα.