Συνάντηση Γιάννη Ντούμου με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ν.Πιερίας

Πολιτική Υγεία

Γιάννης Ντούμος: Μια συγκέντρωση δομών υγείας και πρόνοιας στο Παλιό Νοσοκομείο θα εξυπηρετούσε καλύτερα, φορείς και πολίτες

Στο πλαίσιο επαφών του Γιάννη Ντούμου με φορείς και συλλόγους που εδρεύουν στον Δ.Κατερίνης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν.Πιερίας, το πρωί της Τρίτης 12/9, στο Γραφείο του. Αντικείμενο συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Διοικητικό Συμβούλιο στην προσπάθεια εξυπηρέτησης των νεφροπαθών και η από κοινού αναζήτηση λύσεων σ’ αυτά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Γεώργιος Στεφάνου, ο Ταμίας, Νικόλαος Καρανάτσιος, καθώς επίσης και η Έλενα Καρανικολάου, νοσηλεύτρια στη Μονάδα Νεφροπαθών. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης και η Ευαγγελία Παλάγκα, υποψήφια του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο», η οποία στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν.Πιερίας.

Σύμφωνα με όσα εξέθεσε ο Πρόεδρος, τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος είναι η έλλειψη στέγης καθώς και η έλλειψη πόρων που χρειάζονται για την κάλυψη αναγκών των ίδιων των νεφροπαθών. Εξέφρασε μάλιστα το παράπονο του Συλλόγου, γιατί ενώ κάποιοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης τους έδωσαν υποσχέσεις για λύση του προβλήματος στέγασης, τελικά όλα έμεινα στα λόγια…

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ντούμος αναφέρθηκε στο όραμά του για συγκέντρωση φορέων υγείας και πρόνοιας σε χώρους του παλιού Νοσοκομείου Κατερίνης. Διαβεβαίωσε δε τους εκπροσώπους του Συλλόγου Νεφροπαθών ότι, μετεκλογικά, θα εξεταστούν τα δύο βασικά ζητήματά τους και θα αναζητηθούν λύσεις. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του συλλόγου Νεφροπαθών ευχήθηκαν στον κ. Ντούμο «καλή επιτυχία».

.

Οι επισκέψεις-ομιλίες του Γιάννη Ντούμου

σε Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης

Το πρόγραμμα των επισκέψεων-ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, την Τετάρτη 13/9:

  Ώρα 18:30 Αρωνάς-καφενείο Παραστατίδη

  Ώρα 19:30 Μελιάδι-Καφενείο Κατσάρα Γεωργίου

  Ώρα 20:00 Μοσχοπόταμος-Καφενείο Χρυσόπουλου Σάκη   Ώρα 21:30 Λαγόραχη-Καφ