“Εκκίνηση”: “Δήμος για τα παιδιά μας” – Αναπλάσεις, πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις, παρεμβάσεις στα σχολεία για την ασφάλεια των παιδιών

Κοινωνία

Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 433.000 ευρώ για την εκπόνηση μελετών και υλοποίησης μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες.

✔ Προχωράμε στην πραγματοποίηση ανέγερσης (μέσω ΣΔΙΤ) του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, την εκπόνηση γεωτεχνικής μελέτης, η οποία ολοκληρώθηκε παραδόθηκε στις ΚΤΥΠ ΑΕ και αναδείχθηκε ήδη ο ανάδοχος του έργου.

Επιπλέον έγιναν:

● Αποκατάσταση – ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου 5ου Γυμνασίου

Αποκατάσταση επικινδυνότητας οροφής και αντικατάσταση υδρορροών στο 9ο Δημοτικό Σχολείο

● Τοποθέτηση νέου λεβητοστασίου στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο Κατερίνης

● Στεγάνωση στο συγκρότημα του 1ου ΕΠΑΛ και πιο συγκεκριμένα στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, καθώς και στον χώρο των εργαστηρίων του 1ου ΕΠΑΛ.

● Εργασίες Αποκατάστασης του Σχολικού Συγκροτήματος της Κάτω Μηλιάς. Εκτεταμένη παρέμβαση στον αύλειο χώρο του 14ου Δημοτικού.

● Τοποθέτηση 8 νέων μπασκετών σε 4 σχολεία του Δήμου.

● Κατασκευή στεγάστρου και υλοποίηση όλων των απαραίτητων εργασιών στην υπόγεια διάβαση στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου της Περίστασης.

● Ξεκινάει το έργο με τίτλο «Προσθήκη αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο σχολικό συγκρότημα 10ο Δημοτικό και 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο.

● Νέος τάπητας ασφαλείας στον αύλειο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου

Για την ασφαλή πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολικά συγκροτήματα υλοποιήσαμε:

● Ανάπλαση πεζοδρομίων στο 15ο Δημοτικό Σχολείο .

● Παρεμβάσεις ανάπλασης πέριξ του 17ου Δημοτικού Σχολείου και του Ιερού Ναού Αγίας Άννης.

● Παρεμβάσεις ανάπλασης στην Επέκταση των Ευαγγελικών και συγκεκριμένα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο και κοντά στο 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

● Κατασκευή και ασφαλτόστρωση δρόμων πέριξ του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

#ekkinisi

KOYKO#DHMOS