Δήμος Κατερίνης: Το αίθριο της πλατείας Δημαρχείου αναγεννήθηκε – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην πλατεία δημαρχείου, 2 ασανσέρ, στεγανοποίηση, σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Κοινωνία

Μία σύγχρονη αγορά, που αντανακλά πλέον τον εμπορικό δυναμισμό της πόλης, θα στεγάζει καταστήματα και θα αποτελεί έναν χώρο κοινωνικής συγκέντρωσης, επικοινωνίας, εμπορικών και πολιτιστικών δράσεων.

Παράλληλα ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στην πλατεία δημαρχείου και προχωρά η αγορά, τοποθέτηση κι εγκατάσταση των δυο ασανσέρ. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης επισκευών και εκτεταμένου καθαρισμού στο σιντριβάνι της πλατείας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στεγανοποίησης στη συγκεκριμένη πλατεία.

Απομακρύνθηκαν τα παρτέρια καθώς είχε διαπιστωθεί ότι εισέρχονται νερά, που συμπαρέσυραν χώματα και όλα μαζί κατέληγαν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Η εξασφάλιση όλων των προβλεπόμενων αδειών για την ασφαλή λειτουργία των δύο χώρων στάθμευσης, καθώς και των χώρων εργασίας των υπαλλήλων έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφού προηγήθηκαν όλες οι απαραίτητες εργασίες.

Για πρώτη φορά, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου, δημιουργήθηκε σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

#Συνεχίζουμε

ΚΟΥΚΟ#ΔΗΜΟΣ