Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κατερίνης: Ανακαινίζονται, εξοπλίζονται με σύγχρονο ηλεκτρονικό υλικό, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και κυρίως ατόμων με κινητικά προβλήματα

Κοινωνία

Το ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κατερίνης) μεταφέρθηκε σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 51 στην Κατερίνη.

*Η μετεγκατάσταση του ΚΕΠ σε νέο σύγχρονο χώρο κρίθηκε επιβεβλημένη, μετά την ένταξή του στην πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «myKEPlive», μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στο χώρο.

*Επιπλέον ο Δήμος πέτυχε τη χρηματοδότηση για την ανακαίνιση όλων των ΚΕΠ του δήμου τα οποία εξοπλίζονται με σύγχρονο ηλεκτρονικό υλικό, ενώ ανακαινίζονται και οι χώροι που στεγάζονται. Συνολικά, θα διατεθούν 264.000 ευρώ, τα οποία εξασφάλισε ο Δήμος από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

*Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και Tablets για την χρήση της εφαρμογής gov.gr.

*Ένα μεγάλο τμήμα της χρηματοδότησης θα διατεθεί για εργασίες ανακαίνισης των ΚΕΠ, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση των δημοτών και κυρίως ατόμων με κινητικά προβλήματα.

#Συνεχιζουμε

ΚΟΥΚΟ#ΔΗΜΟΣ