Ο Γιάννης Ντούμος στην πρώτη της 37ης Εμποροπανήγυρης- «Υποστηρίζουμε τον παραδοσιακό θεσμό,  τον οποίο οφείλουμε να αναβαθμίσουμε»

Κοινωνία Πολιτική

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, παρέστη στην έναρξη της 37ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023.

  Είχε την ευκαιρία να γνωρίσει όλους τους εκθέτες, επαγγελματίες των κλάδων της εστίασης, εμπορίου και αναψυχής και να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά κυρίως να αφουγκραστεί τις προτάσεις τους για αναβάθμιση του παραδοσιακού θεσμού, του αποκαλούμενου εμπορίου της περιπλάνησης. 

  Στις συναντήσεις που είχε ο Γιάννης Ντούμος με τους επισκέπτες συμπολίτες μας, διαπιστώθηκε για ακόμα φορά η μεγάλη αγάπη των Κατερινιωτών στο πρόσωπό του, η αποδοχή των επιλογών του, καθώς και ο μειλίχιος, ανθρώπινος χαρακτήρας του και η αγωνία του για να αλλάξει ρότα και πορεία η πόλη, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών.

  Όλοι ήθελαν να συνυπάρχουν δίπλα του, ενώ οι εγκάρδιες ευχές εκφράστηκαν στον Γιάννη Ντούμο με τον πιο ειλικρινή τρόπο από τους παρευρισκόμενους. 

  «Η Εμποροπανήγυρη της Κατερίνης, η οποία είναι η συνέχεια της παραδοσιακής πανήγυρης, αποτελεί κομμάτι της διαχρονικής μας πορείας. Είναι ο χώρος και των παιδικών μας αναμνήσεων.

  Είναι καιρός να αναβαθμιστεί τόσο η Εμποροπανήγυρη, όσο η όλη περιοχή, παρά τις υποσχέσεις που μας ανακοινώνουν μέχρι τώρα, και να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος πολλαπλών χρήσεων με σύγχρονες εγκαταστάσεις», δήλωσε με το τέλος της επίσκεψης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος.