Οι τοπικοί φορείς στηρίζουν τη διοργάνωση της επετειακής -φιλανθρωπικής συναυλίας του “Βενιαμίν” που κλείνει 30 χρόνια προσφοράς

Κοινωνία Πολιτισμός

Μητρόπολη κίτρους, Αντιπεριφερεια Πιερίας, δήμοι Κατερίνης, Δίου – Ολύμπου, Πύδνας Κολινδρού & ΟΡΦΕΟ,

Άρης Πετρίδης, Πρόεδρος: «Είναι μεγάλη η τιμή της στήριξης που λαμβάνουμε από τους τοπικούς φορείς. Ευχαριστούμε»

Οι τοπικοί φορείς στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση της Επετειακής / Φιλανθρωπικής Συναυλίας του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ που κλείνει 30 χρόνια προσφοράς προς την κοινωνία. Η εκδήλωση έχει διττό χαρακτήρα καθώς αφενός, θα τιμηθούν τα πρόσωπα – ιδρυτές του συλλόγου και αφετέρου, τα έσοδα θα διατεθούν για την υλοποίηση του οραματισμού του Οργανισμού για την απόκτηση ενός ιδιόκτητου χώρου θέτοντας σε λειτουργία νέες δωρεάν υπηρεσίες προς το κοινωνικό σύνολο, όπως η λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας (ΚΗΦ).

Δίπλα στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους & Πλαταμώνος, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, οι Δήμοι Κατερίνης, Δίου – Ολύμπου και Πύδνας – Κολινδρού. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡΦΕΟ) και εντάσσεται στο πρόγραμμα του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τοπικούς φορείς για τη στήριξή τους στη διοργάνωση αυτής της επετειακής / φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Είναι μεγάλη η τιμή και η ενθάρρυνση που προσφέρουν στο σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ που επί 30 συναπτά έτη υποστηρίζει στην πράξη παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Θέλω να καλέσω όλους τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν στη συναυλία και να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή», δηλώνει ο Πρόεδρος του συλλόγου Άρης Πετρίδης.

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ.κ. Γεώργιο συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Άρης Πετρίδης και η Ταμίας Ελένη Τζάγκα λαμβάνοντας την ευλογία και στήριξή του προς τον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και την ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργανώνουν.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ / ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ /2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΩΡΑ: 21:00

Εισιτήριο: €12 (γενική είσοδος), €10 (προπώληση), €8 (πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές), δωρεάν παιδιά έως 10 ετών

Τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την απόκτηση ιδιόκτητου χώρου και τη λειτουργία  Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας (ΚΗΦ).

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:

Γιούλη Καραγκούνη, σοπράνο

Πάρις Τσενίκογλου, Πιανίστας

Κώστας Καψάλης, λαϊκός ερμηνευτής

Αθανάσιος Μπατάλας, Βαρύτονος

Κώστας Μυστακίδης, Αναγνώσματα

Τη συναυλία πλαισιώνουν: παιδική χορωδία, η χορωδία και ορχήστρα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η μικτή χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, κλιμάκιο της ορχήστρας musicart του Νέου Ωδείου Κοζάνης (διδασκαλία Μαρία Καραγιάννη).

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ