Ο Γιάννης Ντούμος τίμησε τα Προεόρτια της Παναγιάς στο Λιβάδι

Κοινωνία

  Συνοδευόμενος από Κατερινιώτες με καταγωγή από το Λιβάδι Ελασσόνας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος, τίμησε με την παρουσία του τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο κεφαλοχώρι του Ολύμπου.

  Η εκ των σημαντικότερων εορτών της Ορθοδοξίας, το επονομαζόμενο Πάσχα του καλοκαιριού, εορτάζεται με ιδιαίτερο λατρευτικό και κατανυκτικό τρόπο, στη δημοτική κοινότητα του Λιβαδίου.

  Ο κ. Ντούμος παρακολούθησε με τη δέουσα κατάνυξη τον εσπερινό, προσκύνησε την ιερή εικόνα της Παναγιάς  και στη συνέχεια ακολούθησε την περιφορά και τη  λιτάνευση του επιταφίου της Θεοτόκου.

  Στο περιθώριο της επίσκεψης στο Λιβάδι Ελασσόνας, ο κ, Ντούμος έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τους παρευρισκόμενους, ντόπιους και από τους συντοπίτες μας που κατάγονται από την ιστορική κωμόπολη, αντάλλαξε και δέχθηκε ευχές για υγεία και προσωπική επιτυχία στις προσεχείς αυτοδιοίκητες εκλογές.

  «Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε προστρέχουμε στην Θεομήτορα για να αντλήσουμε δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουμε, ξεπερνώντας με τη βοήθειά Της , τα δύσκολα.

  Η εορτή αυτή είναι μια σπουδαία ημέρα για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.

  Εύχομαι χρόνια πολλά στους συμπολίτες μας και στον απανταχού Ελληνισμό.» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος.