Μήνυμα νίκης και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στέλνουν έξι ακόμη υποψήφιοι του Πέτρου Κιάφα, από τον Πλαταμώνα Δ.Δίου-Ολύμπου

Πολιτική

Με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, έξι ακόμη υποψήφιοι του συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» στέλνουν, από το λιμάνι του Πλαταμώνα, το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα ανάπτυξης, νίκης και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ενόψει της εκλογικής μάχης του Οκτωβρίου στον Δ.Δίου-Ολύμπου.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια νέα εξάδα υποψηφίων Συμβούλων του από τον Πλαταμώνα, ως εξής:

* Αρβανίτης Ιωάννης

* Ζιώγας Αντώνιος

* Μιχωλός Θεόδωρος

* Νίσσου Σαββίνα

* Παπαγεωργίου Μαρία

* Σκίρα Αλέξανδρος

Ο Γιάννης Αρβανίτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Αντώνης Ζιώγας είναι πατέρας τριών παιδιών, εκλεγμένο μέλος της ΔΕΕΠ Πιερίας επί σειρά ετών. Υπηρετεί στο Λιμενικό σώμα και φέρει τον βαθμό του Σημαιοφόρου. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Θεόδωρος Μιχωλός είναι ιδιωτικός υπάλληλος, για πρώτη φορά κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Η Σαββίνα Νίσσου είναι νοσηλεύτρια στο ΠΠΓΝΛ. Έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Ως προσωπικότητα έχει τις αρετές που συνάδουν με το επάγγελμα της, υπεύθυνη, οργανωτική, εργατική, αξιόπιστη. Αγαπάει πολύ τον τόπο καταγωγής της και επιθυμεί ο Πλαταμώνας να έχει τη θέση που του αξίζει. Όνειρό της είναι να μπορέσει να προσφέρει το καλύτερο που μπορεί για την περιοχή της. Θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος.   

Η Μαρία Παπαγεωργίου ανανεώνει την εμπιστοσύνη στην παράταξη, για άλλη μία φορά. Θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Ο Αλέξανδρος Σκίρα είναι φοιτητής στον κλάδο βιολογικών επιστημών. Είναι ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στον συνδυασμό, δραστήριος και με φρέσκιες ιδέες. Για πρώτη φορά κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Καλωσορίζω, λοιπόν, στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έξι ακόμη άξιους συμπολίτες μας υποψήφιους Συμβούλους και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, τα ονόματα υποψηφίων από τον Πλαταμώνα δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου