Χρυσαυγή Δριστά-Λαφατζή υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Α. Τζιτζικώστα: “Να κάνουμε την Πιερία μας ακόμη πιο δυνατή οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά”

Κοινωνία Πολιτική

 Αγαπητοί συμπολίτες μου, φίλες και φίλοι

 Επικοινωνώ μαζί σας για να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακής Συμβούλου στην Πιερία με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου, εκφράζοντας καταρχάς τις ευχαριστίες μου στον επικεφαλής του συνδυασμού και νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, επιλέγοντάς με ως μια από τις υποψήφιες.

Ύστερα από ενδελεχή ενδοσκόπηση και με αίσθημα ευθύνης  αποφάσισα να περάσω στο στάδιο – πεδίο της ενεργητικότερης  συμμετοχής στα κοινά και να συστρατευθώ με τον Απ. Τζιτζικώστα με κοινή στόχευση να κάνουμε την Πιερία μας ακόμη πιο δυνατή οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά  και  πάντοτε  προς όφελος των πολιτών της. Όπλα μου σ’ αυτό το  εγχείρημα είναι  η επιστημονική μου κατάρτιση, η επαγγελματική – διοικητική εμπειρία μου ως δικηγόρου, ως εκπαιδευτικού με σταδιοδρόμηση σε διοικητικές θέσεις ευθύνης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ως τακτικού μέλους την τελευταία τριετία στο Διοικητικό Συμβούλιο ενός μεγάλου Ν.Π.Δ.Δ., όπως είναι το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, με επιπλέον εφόδια την αγάπη για τον τόπο μου, την  ενσυναίσθηση, και  τη  διάθεση προσφοράς  στον συμπολίτη μου.

Εξ αντικειμένου οι  Αντιπεριφέρειες  ως θεσμοί είναι σημαντικότατες και καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων που μας επηρεάζουν όλους άμεσα ή έμμεσα καθημερινά. Επιπλέον, η Πιερία αποτελεί  μια περιοχή που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για ανάπτυξη στο πλήρες φάσμα των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας  σε τομείς  όπως  είναι  ενδεικτικά  η  γεωργοκτηνοτροφία, η αλιεία, η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, ο τουρισμός, ο πολιτισμός. Οι δυνατότητες εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης και της εδαφικής μορφολογίας της είναι δεδομένες και στοχευμένες επιλογές, όπως για παράδειγμα  η Πράσινη Ανάπτυξη και τα Έργα Υποδομών, μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόοδο, με ταυτόχρονο σημαντικό στόχο την  κοινωνική ανάπτυξη και συνοχή και την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη.

Τούτων δεδομένων σας καλώ να δυναμώσετε ως ενεργοί πολίτες  με την επιλογή σας το ειδικό βάρος των αιρετών που θα κληθούν να υλοποιήσουν τις προαναφερόμενες πολιτικές, καθώς η επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού που θα διοικήσει αποδεικνύεται εξαιρετικά κρίσιμη όχι μόνο για την ευημερία του τόπου μας, αλλά και για να επιχειρήσει με αξιώσεις η Πιερία μας να αποκτήσει την υπεραξία που θα της προσδώσει υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού. Γι’ αυτό ζητώ από την καθεμία και τον καθένα  από εσάς να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια αξιοποίησης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Π.Ε. Πιερίας με σημείο αναφοράς της  δράσης μου πάντοτε το «ευ ζην» του συμπολίτη μου.

Τέλος, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μου είναι στη διάθεσή σας και θα μου δώσει επιπρόσθετη χαρά να σας γνωρίσω από κοντά και να συνομιλήσουμε.

Με τιμή 

Χρυσαυγή Δριστά

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ