Φαινόμενα των καιρών –προεκλογικά τερτίπια – Γράφει ο Ταξιάρχης Κατσαμάγκας

Απόψεις Πολιτική

Γενικά η ιδιοσυγκρασία μου δεν μου επιτρέπει να κάνω κριτική παλαιοτέρων καταστάσεων. Τη θεωρώ ανούσια και μικροπρεπή. Τελικά είναι αυτό που κάνουν οι περισσότεροι και που όμως στην πράξη δεν ωφελεί. Τι θα κάνουμε είναι το ζητούμενο , για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Συγκεκριμένα πράγματα , συγκεκριμένες  τακτικές , χωρίς πολλά λόγια.

 Παρ όλ αυτά όμως …διαβάζοντας  τα πεπραγμένα  της τρέχουσας δημοτικής αρχής , αντιλαμβάνομαι ότι πολλά από αυτά δεν έχουν γίνει και βρίσκονται στο στάδιο του προγραμματισμού , στο στάδιο δηλαδή της μακέτας. Ίσως έγιναν μελέτες , έγιναν μακέτες αλλά….. και μάλιστα αναφέρονται και τα ανάλογα ποσά!

Δεν είμαι ισοπεδωτικός… ότι καλό έγινε καλώς έγινε .Οι μακέτες όμως δεν νοιάζουν κανένα αν δεν μπεί σε εφαρμογή το έργο και πολύ περισσότερο αν δεν ολοκληρωθεί. Όταν αυτά (και είναι πολλά!!) συμπεριλαμβάνονται στις επιτυχίες μιας διοίκησης , τότε  είναι παραπληροφόρηση , είναι ψέμα , είναι απλά εμπαιγμός!! Δεν υπάρχει σεβασμός στον κόσμο που σε ψήφισε , σ όλους αυτούς που σ εμπιστεύτηκαν. Βαρύγδουπα λόγια που όμως στην πραγματικότητα δεν έχουν αντίκρισμα , μόνο για εντυπώσεις.

 Όμως ο πολίτης ξέρει , ο πολίτης βλέπει  και σιγά  σιγά  φτάνει η εποχή  που όλα αυτά τα προεκλογικά τερτίπια θα ανήκουν στο παρελθόν !!! Αν έχω σε κάποιους εμπιστοσύνη …είναι στην κρίση και φυσικά στη δύναμη των συνδημοτών μου!!! Ξέρουν αυτοί…

Ταξιάρχης Κατσαμάγκας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κατερίνης “Δήμος Πρότυπο”

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ