Άλλη μια εξάδα υποψηφίων του Πέτρου Κιάφα, από τη Βροντού, ανοίγει δρόμους νίκης και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στον Δ.Δίου-Ολύμπου

Πολιτική

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Έξι ακόμη υποψήφιοι του συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» έχουν μπει ήδη στην εκλογική μάχη για τον Δ.Δίου-Ολύμπου, με ηγέτη τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια νέα εξάδα υποψηφίων Συμβούλων του στη Βροντού, ως εξής:

* Καλαϊτζής Ηλίας

* Νίκου Χρήστος

* Πανωλή Γεωργία

* Παπαμάνου – Μαλλιάρα Ιωάννα

* Περδίκης Ιωάννης

* Στρίμπας Διονύσιος

Ο Ηλία Καλαϊτζής είναι ιδιωτικός υπάλληλος και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει, για πρώτη φορά, στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό μας. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Χρήστος Νίκου είναι πτυχιούχος ΜΒΑ, πολιτικές επιστήμες, τραπεζικό στέλεχος και πρώην διευθυντής τράπεζας. Κατέρχεται για πρώτη φορά στον αυτοδιοικητικό στίβο και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Η Γεωργία Πανωλή είναι ιδιωτική υπάλληλος και θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος.

Η Ιωάννα Παπαμάνου – Μαλλιάρα είναιελεύθερη επαγγελματίας. Για πρώτη φορά κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο και θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος.

Ο Γιάννης Περδίκης είναι αγρότης και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στον συνδυασμό μας. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Διονύσης Στρίμπας είναι αγρότης στο επάγγελμα, κατέρχεται για πρώτη φορά στον αυτοδιοικητικό στίβο και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Καλωσορίζω, λοιπόν, στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έξι ακόμη άξιους συμπολίτες μας υποψηφίους Συμβούλους και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, οι υποψήφιοι της Βροντούς δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου