Ο πρόεδρος του  «ΑΡΧΕΛΑΟΥ» και οι αθλητές του Τμήματος Κολύμβησης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Αθλητικά

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκαν Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ «Αρχέλαος», κος Αλκίνοος Τασόπουλος με τον προπονητή του Τμήματος Κολύμβησης  Γιώργο Διαμαντίδη και τους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στην Αθήνα το διάστημα 13-17 Ιουλίου 2023.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τους υποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της σε όλους τους αθλητές αλλά και στους προπονητές και στη διοίκηση, που με σκληρή δουλειά, σωστή προετοιμασία, αγάπη και υποστήριξη, κατέκτησαν μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στην Αθήνα το διάστημα 13-17 Ιουλίου 2023.

Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Λάιος κατέκτησε την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο και την 4η θέση στα 50 μέτρα πρόσθιο. Ο Κωνσταντίνος Κανδηλάρης κατέκτησε την 7η θέση στα 50 μέτρα πεταλούδα και την 11η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο. Αξιοσημείωτες προσπάθειες με ατομικά ρεκόρ κατέβαλαν και η Κατερίνα Δαβολιά στα 50, 100 και 200 μέτρα ύπτιο και η Ζωή Σιάσιου στα 100 μέτρα πεταλούδα.

«Οι επιτυχίες του Τμήματος Κολύμβησης του “ΑΡΧΕΛΑΟΥ” κάνουν εμάς τους Πιεριείς υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας την αξία και τις ικανότητές τους», επεσήμανε η κ. Σοφία Μαυρίδου, προσθέτοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, επενδύει στον αθλητισμό και πάντα στηρίζει τους συλλόγους, που προάγουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και διαδίδουν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

«Θα στεκόμαστε αρωγοί και υποστηρικτές κάθε προσπάθειας των Αθλητικών Συλλόγων του νομού με γνώμονα την προαγωγή του αθλητισμού και την παρακίνηση των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με αυτόν», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου.