Γιώργος Κοκαβίδης: Από εδώ και πέρα, Δήμαρχε, για ό,τι συμβεί στον Πιερικό, υπεύθυνος θα είσαι εσύ και οι αυλικοί σου!

Αθλητικά

Δεν θα περίμενα τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο ως απάντηση σε ό,τι αφορά τη Δημόσια τοποθέτησή μου, όπου δηλώνω την ανησυχία και τον προβληματισμό μου για όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στον Περικό μας.

Το γνωστό αλαζονικό ύφος των αυλικών του Δημαρχιακού Μεγάρου…. και η συνηθισμένη μέθοδος και προσπάθεια ώστε το μαύρο να γίνει άσπρο !

Έμμισθοι παραγοντίσκοι αυτοθαυμάζονται και παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως σωτήρες τού Περικού, αλλά δεν έχουν το θάρρος ούτε καν το όνομά τους να γράψουνε κάτω από την ανακοίνωση !

Και μόνο το ανυπόγραφο κείμενο που στάλθηκε ως απάντηση στην πρώτη δημόσια καταγγελία μου, με δικαιώνει ως προς το ερώτημα, ποιος είναι ο πρόεδρος του Περικού και ποιος το διοικεί τελικά το σωματείο ;

Ενώ όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ότι έχουνε φύγει ποδοσφαιριστές από την ομάδα, το αποκρύπτουν…. Λέγοντας, για μία ακόμα φορά στους φιλάθλους,  ψέματα!

Δυστυχώς, για να καλύψουν την παραγοντική τους ανεπάρκεια, έχουνε βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη, που τους ικανοποιεί το γεγονός ότι ο Περικός αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική !

Ως πρώην πρόεδρος του Σωματείου, είχα την υποχρέωση, με όποιο κόστος, να επισημάνω την τραγική λειτουργία του συλλόγου που μόνο σε αδιέξοδο μπορεί να οδηγήσει, την έλλειψη προοπτικής για ένα καλύτερο αύριο, αλλά και τη διάθεση προσφοράς μου !

Δυστυχώς, κάποιοι πιστεύουν ότι ο Πιερικός είναι ιδιοκτησία τους !

Από εδώ και πέρα λοιπόν Δήμαρχε….για ό,τι συμβεί στον Πιερικό, υπεύθυνος θα είσαι εσύ και οι αυλικοί σου !

ΚΟΚΑΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ