“Γιατί τόση στασιμότητα στον Πιερικό;” Λένε οι συλλέκτες της ιστορίας του

Αθλητικά

Παρατηρούμαι τελευταία και μας προβληματίζει ιδιαίτερα η γενικότερη αδρανοποιημένη κατάσταση που επικρατεί το διάστημα αυτό στις τάξεις του Σ.Φ.Κ. «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

  Του συλλόγου που αποτελεί τον πρωτοκυρίαρχο εκφραστή της ποδοσφαιρικής ταυτότητας της Πιερίας, με γνώμονα πάντα τον αναλογούντα σεβασμό και στα υπόλοιπα σωματεία της ίδιας κατηγορίας, όσο και των μικρότερων κατηγοριών.

Η αγωνία μας έγκειται στο γεγονός ότι λίγο-πολύ όλες οι ομάδες δείχνουν μια δραστηριότητα προγραμματισμού και προετοιμασίας εν όψει του νέου πρωταθλήματος της τρίτης εθνικής κατηγορίας, ο Πιερικός όμως σε στασιμότητα.

Ερώτημα. Γιατί δεν προκηρύσσεται η ετήσια γενική συνέλευση, όπου θα συζητηθούν τα κυρίαρχα ζητήματα της επόμενης ημέρας, καθώς η αγωνιστική προετοιμασία, τα λειτουργικά και οικονομικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, η δυναμική της ομάδας, οι μεταγραφικές αναγκαιότητες.

  Διαβάζοντας κυρίως τον αθλητικό τύπο, ρεπορτάζ Πιερικού ανύπαρκτο, σε αντίθεση με άλλες ομάδες της κατηγορίες να γνωστοποιούν πληρέστερα τις δράσεις τους και όχι μόνο.

  Αλήθεια ποιο είναι σήμερα το διοικητικό σχήμα του Πιερικού,ποιο το οργανόγραμμά του, ποιες οι κατευθύνσεις  και οι επιλογές στο προπονητικό σύνολο. Απλά ερωτήματα που κυριαρχούν στην φίλαθλη οικογένεια του Πιερικού.

  Κύριοι, εσείς που διαχειρίζεστε τις τύχες του Πιερικού, στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου η ομάδα έχει αγωνιστική υποχρέωση στο κύπελλο Ελλάδας των ερασιτεχνών και στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 ορίστηκε η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

  Με δεδομένες αυτές τις υποχρεώσεις, αισθανόμαστε ότι ο χρόνος τρέχει και ο Πιερικός, δεν ακολουθεί. Πότε θα τα προλάβουμε όλα αυτά.

  Σας παρακαλούμε ευαισθητοποιηθείτε, μην αδρανείτε και δείξτε τοαναλογούν ενδιαφέρον. Το απαιτεί η ιστορία και η ποδοσφαιρική διαδρομή του αγαπημένου μας Πιερικού. Ο Πιερικός δεν είναι κτήμα κανενός. Είναι κομμάτι της Πιερικής κοινωνίας και ευρύτερα.

  Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε, αναμένουμε …

  Οι υπογράφοντες φίλαθλοι και συλλέκτες της ιστορίας του Πιερικού.

  Κατερίνη 4-7-2023

 Νικόλαος και Δημήτριος Ξενίδης