Σοφία Μαυρίδου: “Σε προτεραιότητα πάντα ο πολίτης και η ασφάλειά του” – Αυτοψία σε εργασίες ασφαλτόστρωσης με τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

Κοινωνία Πολιτική

Αυτοψία στις παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης στην Κοινότητα Βρύας, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με το Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κώστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βρύας, κ. Κωνσταντίνο Στραβογιάννη.

Οι παρεμβάσεις που αφορούν ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού στην Κοινότητα Βρύας,     από την έξοδο του οικισμού προς τις αγροτικές εκτάσεις δυτικά της κοινότητας, για την καλύτερη πρόσβαση των κατοίκων στις κτηνοτροφικές τους μονάδες, πραγματοποιούνται  στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης, για την υλοποίηση του έργου: “Ασφαλτόστρωση οδών αρμοδιότητας Δήμου Κατερίνης” με κωδικό 2415ΠΙΕ001ΚΑΠ21, το οποίο αφορά στην εκτέλεση εργασιών κατηγορίας οδοποιίας και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας/ΠΚΜ.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεργάζεται πάντοτε και με τους τρεις Δήμους της περιοχής μας για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής προς όφελος τόσο τον τοπικών κοινοτήτων, όσο και των επισκεπτών της Πιερίας με κοινό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την ασφάλεια όλων των πολιτών», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.