Κυριάκος Σεμερτζίδης: Ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με κοινωνική δράση, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον “Δήμο Πρότυπο”

Πολιτική

Ο Κυριάκος Σεμερτζίδης είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με αξιοσημείωτη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση. Ο Κυριάκος είναι τεχνικός υπολογιστών και μηχανών γραφείου, δημιουργός και ιδιοκτήτης των καταστημάτων S.M.C. και Boston Pizza καθώς επίσης, υπεύθυνος ιστοσελίδων και διαδικτυακού μάρκετινγκ επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Η χρόνια επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία και η εργατικότητά του, μαζί με τη βαθιά του γνώση στο χώρο των νέων τεχνολογιών, του προσφέρουν μια ευρεία αντίληψη όσον αφορά την αγορά, τις νέες ανάγκες και προκλήσεις που φέρνουν στο προσκήνιο ο ψηφιακός μετασχηματισμός πολλών πλευρών της καθημερινότητας, αλλά και οι διαχρονικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος εργαζόμενος και επιχειρηματίας στον τόπο μας.

Στις φετινές εκλογές συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Γιάννη Ντούμου, “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”.

Η εργατικότητα και η τεχνογνωσία του σε σειρά σύγχρονων πρακτικών και όχι μόνο ζητημάτων, μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας στα χωριά και την πόλη του Δήμου Κατερίνης.