Ο Δημήτρης Μυλωνέρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

Πολιτική

Με τον Δημήτρη Μυλωνέρο συμπορευόμαστε στη ΣΥΝθεση από τον Οκτώβριο του 2021. Έχει πλούσια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ανατολικού Ολύμπου αλλά και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Το 2010, σε ηλικία 27 ετών, εκλέχτηκε πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος.

Σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ανατολικού Ολύμπου, με παράλληλη εποπτεία και ευθύνη, μεταξύ άλλων, των οικονομικών του Δήμου, τη μέριμνα για την διερεύνηση μεθόδων αξιοποίησης της δημοτικής ακίνητης περιουσίας και την εποπτεία της διαδικασίας κτηματογράφησης των ακινήτων του Δήμου στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, παντρεμένος με τη δικηγόρο Σοφία Φωκαΐδου, με την οποία έχουν τρία παιδιά.

Έχει παρακολουθήσει πλειάδα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, οικονομικού και νομικού ενδιαφέροντος και είναι κάτοχος πτυχίου στα χρηματοοικονομικά και τη λογιστική του Πανεπιστημίου του Κίνγκστον, κάτοχος MBA στην τραπεζική και τα οικονομικά, κάτοχος μεταπτυχιακού στο Ποινικό Δίκαιο των Εξαρτήσεων του Α.Π.Θ., που ολοκλήρωσε με υποτροφία, ενώ σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτωρ Νομικής.

Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά από νεαρή ηλικία, διατέλεσε πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, δραστηριοποιείται σε εθελοντικές ομάδες εργασίας, σε οργανώσεις για το περιβάλλον και τις νέες τεχνολογίες.

Ο Δημήτρης Μυλωνέρος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου με τη ΣΥΝθεση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Χαίρομαι να συμπορεύομαι με έναν νέο άνθρωπο, με τόσο έντονο ενδιαφέρον στα κοινά και τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. Του εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιτυχία.

Βαγγέλης Γερολιόλιος

Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “ΣΥΝθεση”