Η πρώτη “οικογενειακή” φωτογραφία του δημοτικού συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ είναι γεγονός – Γιάννης Ντούμος: “180 και συνεχίζουμε… Με σχέδιο, σοβαρότητα και πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε”

Πολιτική

180 και πλέον συνδημότες μας, άξιοι επαγγελματίες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ξεχωριστοί για το ταλέντο και τις σπουδές τους, έμπειροι αυτοδιοικητικοί αλλά και νέοι, γεμάτοι όρεξη για δουλειά και προσφορά συμμετέχουν ήδη στη μεγάλη οικογένεια ενός νέου δημοτικού σχήματος που φιλοδοξεί να καταστήσει το δήμο Κατερίνης ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Με αφορμή την πρώτη “οικογενειακή” φωτογραφία υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έδωσαν ραντεβού στο δημοτικό πάρκο με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννη Ντούμο.

“Τέτοιες μέρες πέρυσι ανακοίνωνα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης. Ένα χρόνο μετά ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες αυτοδιοικητικές οικογένειες που έχει δημιουργηθεί ποτέ στο δήμο Κατερίνης. Και έπεται συνέχεια καθώς οι ανακοινώσεις των υποψηφίων συνεχίζονται. Χαίρομαι που υπάρχει ενθουσιασμός και πίστη στο κοινό μας όραμα. Με σχέδιο, σοβαρότητα και πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε” ανέφερε στο περιθώριο της συνάντησης ο Γιάννης Ντούμος.