Σάκης Γκούνας: «Ο Κ. Μητσοτάκης θέλει την κεντροαριστερά διχοτομημένη

Πολιτική

ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΠΛΕΥΣΗ δε νοιάζονται ποιος θα κυβερνήσει αλλά μόνο για τα ποσοστά τους…».

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας με τον πρώην βουλευτή Πιερίας  και  υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ κ. Γκούνα Αθανάσιο(Σάκη) να επισκέπτεται είτε με κλιμάκια του κόμματος είτε προσωπικά κάθε γωνιά της Πιερίας, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τις θέσεις  για Δίκαιη Κοινωνία και Ευημερία για όλους.

Μιλώντας στον Μοσχοπόταμο, στη Λαγοράχη και στο Μελιάδι άσκησε κριτική στη στάση των μικρών κομμάτων του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς  υπογραμμίζοντας ότι:

«Τα κόμματα  του προοδευτικού χώρου, στα οποία, τείναμε  το χέρι της συνεργασίας,  κοιτούσαν  πώς θα μας κόψουν το χέρι. Θέλαμε μια κεντροαριστερά δυνατή,  ενωμένη, για μια προοδευτική συμμαχία να κυβερνήσουμε όλοι μαζί. Εμείς σκεπτόμασταν το μέλλον της χώρας και δυστυχώς  τα κόμματα αυτά, στην πορεία κοίταζαν μόνο πως θα μεγαλώσουν τα δικά τους ποσοστά. Αυτό που κατάφεραν ήταν να ξεπεράσει η ΝΔ το 40% …

Το πιο επικίνδυνο όμως είναι ότι ακόμη και σήμερα ούτε το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ ούτε το ΚΚΕ, ούτε μικρότερα προοδευτικά κόμματα, νοιάζονται  ποιος θα κυβερνήσει, ποιες πολιτικές θα εφαρμοστούν, παρά μόνο να κρατήσουν ή να αυξήσουν τα ποσοστά τους ή να μπουν στο Κοινοβούλιο.

Είναι αισιόδοξο όμως ότι σε όλες τις συναντήσεις σε κάθε γωνιά της Πιερίας,  οι πολίτες βλέπουν πλέον, πως κάθε ψήφος στα μικρότερα κόμματα κι όχι στον ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί τον σχεδιασμό του κ. Μητσοτάκη.

Η ΝΔ θέλει μικρά κόμματα και την κεντροαριστερά διχοτομημένη. Τα κατάφερε στις 21 Μαΐου. Θα το αποτρέψουμε στις 25 Ιουνίου.

 Απευθύνομαι σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες  για να στηρίξετε  τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί  να αλλάξει τα δεδομένα, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ψήφος για δίκαιη κοινωνία και ευημερία  για όλους.

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρατάει την έδρα που κατακτήσαμε με τη βούληση του λαού της Πιερίας  στις 21 Μαΐου, στην Κεντροαριστερά. Για να έχει δυνατή φωνή ο νομός μας, μέσα στη Βουλή».

Ο κ. Γκούνας επισκέφθηκε επίσης με κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και την Δ.Ο.Υ Κατερίνης.