Συμμετοχή δημοτών του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού στη συνάντηση νέων στo Ibanesti της Ρουμανίας

Κοινωνία

Ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού συμμετέχει στο Charter of European Rural Communities εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Σκοπός του Charter είναι η αλληλογνωριμία όχι μόνον των Δημοτικών Αρχών και παραγόντων αλλά και της νεολαίας των δήμων προς ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία για την προώθηση αγροτικών θεμάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

            Στο πλαίσιο δράσεων του Charter θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 6 έως τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 στο Ibanesti της Ρουμανίας συνάντηση νέων ηλικίας 18 έως 30 ετών.

             Ο δήμος μας έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει με οκτώ (8) άτομα. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσης καθώς και η τήρηση όλων των Ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων  για την προστασία από τον COVID-19.

              Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν από οικογένειες του Ibanesti. Το Ευρωπαϊκό Ταμείο θα καλύψει το σύνολο ή μέρος του κόστους των εισιτηρίων τα οποία κατ´ αρχήν θα πληρωθούν από τους συμμετέχοντες.

             Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση στο Δημοτικό κατάστημα Αιγινίου έως τη Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα σας παρέχονται περισσότερες  πληροφορίες στα τηλέφωνα 2353 350100 και 2353 350133.