Στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος – Ενημερώθηκε για τα – υπό εξέλιξη -έργα και το σχεδιασμό της  Π.Ε Πιερίας για το δήμο Κατερίνης

Πολιτική

Τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στα διοικητικά όρια του δήμου Κατερίνης, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Η κ. Μαυρίδου και οι συνεργάτες της ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Ντούμο τόσο για τα- υπό εξέλιξη – έργα όσο και για τον ευρύτερο σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής, σχετικά με τις προγραμματικές συμβάσεις και τις συνεργατικές παρεμβάσεις των επόμενων μηνών.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης ευχαρίστησε θερμά την κ. Μαυρίδου και τα στελέχη της για τη θερμή υποδοχή και τη λεπτομερή ενημέρωση που του παρείχαν.

“Η συζήτησή μου με την κ. Μαυρίδου ήταν ουσιαστική και πάνω απ΄όλα χρήσιμη σε σχέση με το σχεδιασμό μας για την επόμενη μέρα στο δήμο Κατερίνης. Προσβλέπω άλλωστε σε μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον, που θα συμβάλλει καταλυτικά στην αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας” δήλωσε στο περιθώριο της επίσκεψής του ο κ. Ντούμος.