Σοφία Μαυρίδου: Πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους μας για την υλοποίηση έργων και δράσεων

Κοινωνία

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και του ΔΗΜΟΥ Κατερίνης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση Κ.Χ. στο Ο.Τ. 365α της Πολεοδομικής Ενότητας Εθνικού Σταδίου του Δήμου Κατερίνης».

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούνται από τρία υπαίθρια γήπεδα αθλοπαιδειών, κτίριο αποδυτηρίων και διοίκησης και κτίριο κυλικείου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών 2023 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με κωδικό έργου 3152ΠΙΕ003ΚΑΠ22 και ΚΑΕ 9779, με αντικείμενο τη  διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο  Ο.Τ. 365α, στο οποίο έχουν κατασκευαστεί χώροι άθλησης, με κατασκευή πεζόδρομων και χώρων στάθμευσης περιμετρικά του Ο.Τ.

Ειδικότερα, θα υλοποιηθούν εργασίες που αφορούν καθαίρεση παλαιών κρασπέδων και νέα κυβολιθόστρωση, ασφαλτοστρώσεις και κατασκευή φρεατίων αποστράγγισης & αποχέτευσης, χώροι στάθμευσης και ράμπες Α.Μ.Ε.Α..

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα σε αγαστή συνεργασία και με τους τρεις Δήμους της περιοχής, υλοποιεί άλλο ένα έργο υποδομής που θα συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών του Ο.Τ., στην ομαλή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και στην αναβάθμιση της ζωής των  κατοίκων της τοπικής κοινωνίας», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.