Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ – Γ. Κουκουσέλας: Τιμούμε όλους εκείνους που με μόχθο, αγώνα, αυταπάρνηση και θυσία ενίοτε, επέτρεψαν σ΄εμάς τους νεότερους να είμαστε περήφανοι που τους διαδεχθήκαμε”

Κοινωνία

Η Κυριακή των Αγίων Πάντων είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Ελληνική Αστυνομία, τονίζει σε δήλωση του ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας κ. Γιώργος Κουκουσέλας, για τη σημερινή Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, στην Κατερίνη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου. Τελέστηκε δέηση υπέρ αποστράτων αστυνομικών, παρουσία των Στρατιωτικών και Αστυνομικών, των βουλευτών του νομού Φ. Μπαραλιάκο, Α. Μάνη Παπαδημητρίου, Σπ. Κουλκουδίνα, του δημάρχου Κατερίνης Κ. Κουκοδήμου του προέδρου του Δ.Σ δήμου Πύνδας Κολινδρού, του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων.

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας

Η Κυριακή των Αγίων Πάντων είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Ελληνική Αστυνομία, τονίζει σε δήλωση του ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας κ. Γιώργος Κουκουσέλας, και προσθέτει: “Έχει καθιερωθεί η ημέρα αυτή, ημέρα Τιμής για τους Απόστρατους του Σώματος, ως αναγνώριση της εθνικής και κοινωνικής προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας. Τιμούμε σήμερα όλους εκείνους που με μόχθο, τον αγώνα την αυταπάρνηση και τη θυσία τους ενίοτε, επέτρεψαν σ΄εμάς τους νεότερους να είμαστε περήφανοι που τους διαδεχθήκαμε, σ΄αυτή την κοπιώδη επαγγελματική διαδρομή. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για το έργο και τις παρακαταθήκες που μας άφησαν καθώς και για την συνδρομή που εξακολουθούν να παρέχουν στο Σώμα και την κοινωνία”.

Την ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας διάβασε η Υπαστυνόμος Β΄Δήμητρα Στέφου και στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία από το μέλος του Δ.Σ των αποστράτων Πιερίας Γιώργο Γεωργιάδη.