Σε πλήρη κινητικότητα, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Πιερία

Πολιτική

Σε πλήρη κινητικότητα, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της ενημέρωσης των πολιτών αλλά και της περαιτέρω ευαισθητοποίησής τους για την κρισιμότητα των εκλογών, η Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα υλοποιεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα επαφών και δράσεων.

Έτσι, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 πολυμελές κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψηφίους βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Νομαρχιακής Επιτροπής, παλαιά και έμπειρα στελέχη του κινήματος, αλλά και νεολαίους, επισκέφθηκε την Περίσταση και το Σ. Σταθμό. Συναντήθηκε και συνομίλησε με πλήθος συμπολιτών μας, επικεντρώνοντας στο πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, κυρίως στις 12 σημαντικές προτεραιότητες για ένα σύγχρονο κράτος, διανέμοντας μάλιστα και σχετικό υλικό.

Ανάλογη επίσκεψη κλιμακίου πραγματοποιήθηκε, επίσης, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο Μοσχοχώρι και το Λόφο. Τα γιγαντωμένα και πολυσύνθετα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο και τους ανθρώπους του είναι πασιφανή. Παρ´ όλα αυτά, το κλίμα για το ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Είναι εδραιωμένη πλέον στους πολίτες η διαπίστωση της αυξανόμενης απήχησης και αποδοχής του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, όπως και της σχέσης εμπιστοσύνης που οικοδομείται με βάση τη στάση συνέπειας και υπευθυνότητάς του. Αυτά αποδεικνύονται, εξάλλου, και από την κατάθεση του ολοκληρωμένου προγράμματός του, της εμπεριστατωμένης, τεκμηριωμένης και παράλληλα οραματικής πρότασής του για το «αύριο» της χώρας.