Δήμος Κατερίνης: Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή εν όψει των βουλευτικών εκλογών

Πολιτική

Η συνεδρίαση  της  Διακομματικής Επιτροπής, την οποία συγκάλεσε ο Δήμος Κατερίνης, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Την συνεδρίαση συντόνισε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών/Οικονομικών υπηρεσιών, Λάζος Ντόντης, ο οποίος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ ευχήθηκε καλό και πολιτισμένο πολιτικό αγώνα. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων και οι υπηρεσιακοί παράγοντες που παρέστησαν, συζήτησαν για τον τρόπο χρήσης των διαφημιστικών πλαισίων, που διατίθενται για την προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο, τους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και όλες τις σχετικές διατάξεις. Επιπλέον, σε όλους τους κομματικούς σχηματισμούς διατέθηκε χώρος στον άξονα του πεζόδρομου της Μ.Αλεξάνδρου.

Στην συνάντηση, ρυθμίστηκαν ομόφωνα λεπτομέρειες που αφορούν τη χρήση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τη διανομή των διαφημιστικών πλαισίων για την καμπάνια κομμάτων με βάση αφενός τις διατάξεις που περιγράφονται σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και αφετέρου τους χώρους για την υπαίθρια διαφήμιση που διαθέτει ο Δήμος.