Νέο μηχάνημα γκρέιντερ παρέλαβε ο Δήμος Κατερίνης

Κοινωνία

Το νέο – σύγχρονο γκρέιντερ που εξασφαλίστηκε μέσω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, αξίας 396.800,00€ με ΦΠΑ, τίθεται από σήμερα στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Με το νέο αυτό μηχάνημα ενισχύεται η επιχειρησιακή δυνατότητα του Δήμου και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Ο σύγχρονoς – ευρωπαϊκών προδιαγραφών ισοπεδωτής (Grader), αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου Κατερίνης, για συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας, διαμορφώσεις χώρων, χωματουργικές εργασίες, παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας, όπως π.χ. καθαρισμό οδών από χιόνια κ.ο.κ.

«Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική προσθήκη στον στόλο του Δήμου μας. Αξιοποιούμε προς όφελος του Δήμου Κατερίνης, κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης. Ενισχύουμε τις υποδομές και τον εξοπλισμό των υπηρεσιών μας. Η απόκτηση του Grader θα συμβάλει στην εκτέλεση διαφόρων τεχνικών εργασιών, με έμφαση στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας» σημείωσε σε δήλωσή του – κατά την παραλαβή του μηχανήματος –  ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

«Στόχος μας η κάλυψη των καθημερινών και εκτάκτων αναγκών των περιοχών του Δήμου μας. Επίσης, η ασφάλεια των εργαζομένων, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς και του κόστους λειτουργίας – συντήρησης» τόνισε από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας, Γιάννης Συμεωνίδης. 

Παρόντες επίσης, στην παράδοση του γκρέιντερ στο αμαξοστάσιο, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημήτρης Μορφακίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Κυριακίδης και εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης.