Ο Γιάννης Ντούμος στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως Κατερίνης -Γ.Ντούμος : «Αποτελεί τιμή για την Κατερίνη η παρουσία Μητροπολιτών άλλων περιοχών στον Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως»

Κοινωνία

Με την παρουσία του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, εκπροσώπων τοπικών Αρχών και πιστών τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως, χοροστατούντων των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνος, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, Τριπόλεως Λιβύης κ. Θεοφυλάκτου καθώς επίσης και του από Άρτης κ. Ιγνατίου.

Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν οι νεοεκλεγμένοι Βουλευτές Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς επίσης και αρκετοί ενορίτες.

«Σήμερα τιμήσαμε την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στον Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης. Μεγάλη τιμή αποτελεί για την πόλη μας η παρουσία Μητροπολιτών άλλων περιοχών, μετά από πρόσκληση του Σεβ. κ. Γεωργίου, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. Οι εν λόγω Μητροπολίτες χοροστάτησαν στην Ιερά Πανήγυρη και τη λάμπρυναν με την παρουσία τους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος.

Πρόσθεσε δε ότι «η εορτή της Θείας Αναλήψεως είναι πολύ σημαντική για την Εκκλησία μας, επειδή σηματοδοτεί το τέλος της επί γης παρουσίας του Αναστημένου Χριστού και την Ανάληψή του στους Ουρανούς, υποσχόμενος όμως στους Μαθητές του και σε όλη την ανθρωπότητα ότι θα είναι πάντοτε αοράτως μαζί τους έως τη συντέλεια των αιώνων. Εύχομαι, χρόνια πολλά σε όλους».