Γκούνας Αθανάσιος: Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Κατερίνης και τη Δημοτική Αστυνομία

Πολιτική

Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Κατερίνης πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γκούνας Αθανάσιος, στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών του. Ο Πρόεδρος  και δημοτικός σύμβουλος κ Μπουσνάκης ενημέρωσε για τα θέματα που αφορούν το έργο της ΔΕΥΑΚ,  τις επενδύσεις, την αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως υπηρεσία.

Ο κ. Γκούνας υπενθύμισε τη θέση του για τα θέματα του νερού και το θόρυβο που ξέσπασε πρόσφατα για την ιδιωτικοποίησή του υπογραμμίζοντας: «Η θέση μου συντάσσεται με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, τις θέσεις της Ένωσης των ΔΕΥΑ αλλά και με την πεποίθηση της πλειοψηφίας του λαού, που υπερασπίζεται το νερό ως δημόσιο – κοινωνικό αγαθό και δώρο της φύσης στον άνθρωπο! Η πρόσβαση στο νερό δεν είναι προνόμιο, είναι δημόσιο αναφαίρετο δικαίωμα. Έχω καταθέσει δημόσια τις  προτάσεις μου για την διαχείριση των υδάτων στην  Πιερία. Προτάσεις  ρεαλιστικές που μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα».

Ακολούθως ο κ. Γκούνας επισκέφθηκε τη Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης όπου ενημερώθηκε για το έργο της,  όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, την εποπτεία των δημόσιων χώρων της πόλης και τη συμβολή της στην ασφάλεια των πολιτών. Κατέγραψε τα προβλήματα της υπηρεσίας και τις ανάγκες που αφορούν την έλλειψη προσωπικού.

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία.

ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ