Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” του Ανέστη Μανώλα

Πολιτική

Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” τις κυρίες Ελένη Αβραάμ και Χρυσούλα Τερζή.

     Η κ. Αβραάμ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρό. Γονείς της, ο Δημήτριος Αβραάμ και η Αικατερίνη Μπουσμαλή. Απεφοίτησε από το Γυμνάσιο Κολινδρού και στη συνέχεια σπούδασε σε Νοσηλευτική Σχολή των Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή της από τη Νοσηλευτική Σχολή διορίσθηκε το 1986 στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών.

     Παρ´ ότι παντρεύτηκε και απέκτησε τρία τέκνα, η φιλομάθειά της την οδήγησε (παράλληλα με την εργασία της) σε νέες σπουδές. Κατόπιν αυτών των σπουδών, απέκτησε τρία ακόμη πτυχία: Βοηθού Μικροβιολόγου, βοηθού Ακτινολόγου και βοηθού Φαρμακείου.

     Στη συνέχεια μετατάχθηκε στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Ηλείας ως Βοηθός Μικροβιολόγου, απ´ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

     Έχει δύο θυγατέρες, την Κατερίνα και τη Δήμητρα και ένα γιό το Νίκο.

     Από το 2021 επέστρεψε και κατοικεί στη γενέτειρά της τον Κολινδρό.

     Σε δήλωσή της η κ. Αβραάμ ανέφερε:

     «Η νοσταλγία μου όσο κατοικούσα μακριά του μεγάλωσε την αγάπη μου για τη γενέτειρά μου τον Κολινδρό. Θέλω και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στην προσπάθεια που γίνεται από το Δήμαρχό μας για το νοικοκύρεμα και την αναβάθμιση του δήμου μας».

     Η κ. Τερζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κίτρος, από το Δημοτικό σχολείο του οποίου απεφοίτησε. Στη συνέχεια φοίτησε στο εξατάξιο Γυμνάσιο Αιγινίου. Μετά την αποφοίτησή της από το Γυμνάσιο, εργάσθηκε επί αρκετά χρόνια ως Γραμματέας σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην Κατερίνη.

     Το 2008 διορίσθηκε και εργάσθηκε ως Αρχιφύλακας στην Ελληνική Αγροφυλακή. Μετά την κατάργηση της Αγροφυλακής το 2012, μετατάχθηκε στην Υπηρεσία Αλλοδαπών Κατερίνης. Το 2014 εντάχθηκε στο προσωπικό της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας όπου εργάζεται έως σήμερα ως Δασοφύλακας, με περιοχή ευθύνης τη Βόρεια Πιερία.

     Έχει μια θυγατέρα η οποία είναι Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα γιό ο οποίος είναι Υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς.

     Σε δήλωσή της η κ. Τερζή ανέφερε:

     «Η διαμονή μου στην Κοινότητα καταγωγής μου το Κίτρος και η εργασία μου στη Διεύθυνση Δασών Πιερίας με περιοχή ευθύνης τη Βόρεια Πιερία, μου δίδουν τη δυνατότητα να έχω σαφή γνώση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Με ιδιαίτερη αφοσίωση και ευσυνειδησία θα εργασθώ και θα συνδράμω στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων και τη συνεχή αναβάθμιση του δήμου μας. Γιατί  ”Θέλουμε και Μπορούμε”.»