Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος

Πολιτική

Με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Πιερίας κ. Γιώργο Κουκουσέλα συζήτησαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση της Δ. Α Πιερίας σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό εν όψει μάλιστα και των αυξημένων υποχρεώσεων αστυνόμευσης την επικείμενη καλοκαιρινή περίοδο.
Παράλληλα, έθιξαν και τις ρυθμίσεις  κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό λόγω των έργων που διεξάγονται από την παραχωρησιούχο εταιρεία.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας συναντήθηκε και με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας και συνομίλησαν για ποικίλα θέματα, κυρίως για το πάγιο αίτημα αναγνώρισης της επικινδυνότητας του επαγγέλματός τους.

Ο κ. Μπαραλιάκος πέρασε από όλες τις  υπηρεσίες για να χαιρετήσει τους υπαλλήλους και να τους ευχαριστήσει καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά: « Η δημόσια ασφάλεια και η ελευθερία αποτελούν θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών. Κι εδώ στο νομό μας όλο το προσωπικό της Αστυνομίας φροντίζει καθημερινά να τα διαφυλάσσει ακέραια. Το Σώμα της Αστυνομίας στην Πιερία μας, διαχειρίζεται και διευθετεί με επιτυχία κάθε ζήτημα που προκύπτει με αυταπάρνηση, υποδειγματικό επαγγελματισμό και αυτοθυσία.
Η στήριξη και η αδιάλειπτη συνεργασία μας θα συνεχιστεί με ένα στόχο, οι Πιεριείς και οι επισκέπτες των περιοχών του νομού μας να νιώθουν ασφαλείς.
»