Aθανάσιος (Σάκης) Γκούνας, υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Εθνική προτεραιότητα η επαναφορά της 13ης σύνταξης

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέδειξε ότι σέβεται τα περήφανα γηρατειά…»

Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στους αγωνιστές της ζωής, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  κ. Αθανάσιος Γκούνας, στα ΚΑΠΗ του Αιγινίου.

Σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα μίλησε μαζί τους, τονίζοντας ότι στο πρόγραμμα με στις εθνικές προτεραιότητας της προοδευτικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ υπάρχουν προτάσεις και μέτρα για την άμεση και πλήρη αποκατάσταση των αδικιών των συνταξιούχων.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διατρανώνει το σύνθημα «δικαιοσύνη στις συντάξεις» και αυτό σημαίνει:

  • Επαναφορά της 13ης  σύνταξης του ’19 που η ΝΔ χαρακτήριζε «ψίχουλα», αλλά μετά την κατάργησαν.
  • Σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, άρα να επιστραφούν όλα τα αναδρομικά και αυτά που αφορούν στις βάναυσες περικοπές της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που κρίθηκαν παράνομες και απεφάνθη η Ελληνική Δικαιοσύνη όλες να επιστραφούν. Επιστράφηκε μόνο ένα μέρος.
  • Αυτές που αφορούν στις επικουρικές συντάξεις και τα δώρα δεν επιστράφηκαν ποτέ.

Σήμερα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, έναντι των 7 δισ. που έκοψε από τους συνταξιούχους, δίνει 300 εκατομμύρια προεκλογικά, ως φιλοδώρημα,  για να «κλέψει» ξανά την ψήφο τους!

Οι  συνταξιούχοι βίωσαν και βιώνουν την ακρίβεια, τη φτώχεια, την κυβερνητική αναλγησία και στις 21 Μαΐου θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες, ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία

ΓΚΟΥΝΑΣ ΣΑΚΗΣ

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ