Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση τουρισμού «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023» στη Λευκωσία

Τουρισμός

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023» που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

Η διεθνής θεσμοθετημένη έκθεση τουρισμού της Κύπρου «Ταξίδι» συστήθηκε φέτος στο κοινό της με την ονομασία «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023». Στην εμφανώς αναβαθμισμένη έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι εκθέτες, ενώ και η προσέλευση του κοινού ήταν μεγαλύτερη, καθώς πάνω από 12.000 άτομα επισκέφτηκαν τους χώρους της.

Στην Έκθεση τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημέρωσαν τους επισκέπτες με πληροφορίες και έντυπο υλικό και τους βοήθησαν να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του τόπου μας. Ειδικότερα οι Κύπριοι έδειξαν ενδιαφέρον για τους φυσικούς, ιστορικούς και πολιτιστικούς πόρους της περιοχής, όπως αρχαιολογικοί χώροι, μοναστήρια, ορεινοί όγκοι και λίμνες για όλες τις εποχές του χρόνου.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Tουρισμού Αλέξανδρος Θάνος τόνισε: «Η Κεντρική Μακεδονία αποτελεί μια σταθερή αξία για τους Κύπριους ταξιδιώτες λόγω της ποικιλομορφίας των περιοχών του παρουσιάζει. Οι καθημερινές απευθείας πτήσεις συνιστούν απόδειξη της δυναμικής του προορισμού, γεγονός που συντελεί στην ύπαρξη τουριστικής κίνησης όλη τη διάρκεια του χρόνου».