Παρουσίαση ψηφοδελτίου  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας – Αθανάσιος Γκούνας: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ευθύνη να διεκδικείς την εμπιστοσύνη των συμπολιτών σου. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για μια καλύτερη Πιερία»

Πολιτική

Παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ του νομού,  από τη Ν.Ε. το ψηφοδέλτιο νίκης και της πολιτικής αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας. Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Αθανάσιος Γκούνας, στον χαιρετισμό του κάλεσε τους πολίτες  να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές γιατί «η ιστορία γράφεται από τους παρόντες»:

 «Κατ΄ αρχήν είμαι ευγνώμων που ο Πρόεδρός μας Αλέξης Τσίπρας, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος και τα μέλη των υπολοίπων κομματικών οργάνων, μου έκαναν την μεγάλη τιμή να με συστρατεύσουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στον Νομό Πιερίας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος τόσο για την αναγνώρισή μου, ότι μπορώ να προσφέρω στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όσο κυρίως γιατί μου δίνεται η ευκαιρία αυτή τη στιγμή, που η χώρα το έχει ανάγκη, να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ, για την πολιτική αλλαγή, για το λαό μας  και να μπω μπροστά στη μάχη μαζί με τους συνυποψηφίους μου, ενωμένοι, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για να βγει η χώρα και η Πιερία μας, από το τέλμα και την εγκατάλειψη. Το “δικαιοσύνη παντού”, δεν είναι σύνθημα των εκλογών. Είναι ένα κοινωνικό συμβόλαιο Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης με το λαό και τη νέα γενιά… Κανένας δεξιός, αριστερός, κεντρώος, κανένας πολίτης αυτής της χώρας, δεν πρέπει να αισθάνεται ότι τον αδικούν. Πάμε μπροστά, με τη νέα γενιά, με νέες ιδέες, με νέες ταχύτητες. Ο Αριστοτέλης είπε ότι «το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας». Αυτά καλούμαστε με σύνεση όλοι μαζί να τα αποδείξουμε σήμερα με τον αγώνα και την ψήφο μας στις 21 Μαΐου, φέρνοντας τη μεγάλη αλλαγή. Διεκδικούμε ΜΑΖΙ την Πιερία της νέας γενιάς, της αξιοπρέπειας: των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των επιστημόνων, των επαγγελματιών, των αγροτών, της γυναίκας, των ευπαθών συμπολιτών μας.

Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ευθύνη να διεκδικείς την εμπιστοσύνη των συμπολιτών σου. Αυτή την τιμή θα την ανταποδώσω στο ακέραιο. Καλώ όλους τους Πιεριείς να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές. Να αλλάξουμε την πατρίδα, να σηκώσουμε την Πιερία ψηλά, εκεί που της αρμόζει. Να πετύχουμε για την Ελλάδα, αυτά που μπορούμε και αξίζουμε μαζί με τους πολλούς και όχι με τους λίγους για τους λίγους. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για μια καλύτερη Πιερία. Εύχομαι στους συνυποψηφίους μου καλό αγώνα. Πάμε δυνατά, πάμε για τη μεγάλη νίκη…»

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία

ΓΚΟΥΝΑΣ ΣΑΚΗΣ

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

 Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ