Υποψήφιος με τον Γιάννη Ντούμο ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου, φαρμακοποιός, Ανέστης Μυστρίδης

Πολιτική

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και βαθιά ικανοποιημένος που η επιθυμία μας να μετατρέψουμε την Κατερίνη σε ένα ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ έχει ευαισθητοποιήσει και έχει κινητοποιήσει άξιους συμπολίτες μας με γνώση, εμπειρία και αποδεδειγμένη προσφορά στα κοινά.

Ο τέως διοικητής του ΓΝ Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης, τον οποίο καλωσορίζω σήμερα στο δημοτικό μας συνδυασμό είναι ένας τέτοιος άξιος συμπολίτης μας.

Φαρμακοποιός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας, ο Ανέστης Μυστρίδης άφησε τη δική του σφραγίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης το οποίο υπηρέτησε ως διοικητής από το 2016 έως το 2020. Στη διάρκεια της θητείας του ιδρύθηκε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου και αναβαθμίστηκε συνολικά ο Οργανισμός ενώ παράλληλα ανακαινίστηκε το κτήριο του παλαιού νοσοκομείου.

Υπήρξε μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας για πολλά χρόνια (2006 – 2019) και έχει να επιδείξει μια πλούσια δράση μέσα από τη συμμετοχή του σε πολιτιστικούς συλλόγους και εθελοντικές ομάδες καθώς και στη Σχολή Γονέων Κατερίνης.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό και νομικό Σαββατούλα Φιλοκώστα και έχουν τρία παιδιά.

Ο Ανέστης Μυστρίδης στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης.

Καλό μας αγώνα Ανέστη! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!