Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στον ΟΡΦΕΟ -Σπ. Κουλκουδίνας: Το Φεστιβάλ Ολύμπου ο καλύτερος πρεσβευτής της Πιερίας

Πολιτική Πολιτισμός

Ο σημαντικότερος πολιτιστικός θεσμός του νομού μας και ταυτόχρονα ο καλύτερος πρεσβευτής για το νομό Πιερίας, είναι το Φεστιβάλ Ολύμπου, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του ΟΡΦΕΟ όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.

«Είχα τη μεγάλη χαρά να συναντηθώ με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γρηγόρη Παπαχρήστο, τον Αντιπρόεδρο Οδυσσέα Μανωλόπουλο, την Υπεύθυνη Επιτροπής Εθελοντών Μελίνα Παπαδοπούλου, τον υπεύθυνο Διεθνών συνεργασιών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων Ραφαήλ Μετενίδη και το μέλος της Εφορείας Υποδομών του Φεστιβάλ Ροδή Ναβροζίδου, με τους οποίους είχα μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, τόσο για την πορεία του θεσμού όσο και για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου το καλοκαίρι του 2023.

Τόνισα στον Πρόεδρο του Φεστιβάλ πως θα είμαι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αποτελεί πραγματικό πολιτιστικό θησαυρό για το νομό μας. Δεν είναι υποχρέωση αλλά καθήκον μας να το στηρίξουμε και να το βοηθήσουμε να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα «φτερά» του.Τους ευχαριστώ για τη ζεστή υποδοχή και την ενημέρωση»!