Αθανάσιος (Σάκης) Γκούνας Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ:  «Πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας για καλό σκοπό, με μήνυμα ελπίδας: μετά τον «γολγοθά» έρχεται πάντα η Ανάσταση».

Κοινωνία Πολιτική

Ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ κ. Αθανάσιος Γκούνας παρευρέθηκε στη «βραδιά αγάπης» που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων, με πρωτοβουλία του π. Ιωάννη Σαββίδη, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς οικογένειες. Μετά την εκδήλωση ο κ. Γκούνας δήλωσε:

« Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια συμμετείχα στην βραδιά αγάπης που διοργανώθηκε για τη συγκέντρωση τροφίμων για καλό σκοπό, ώστε να διατεθούν σε οικογένειες και τα παιδιά τους, που έχουν ανάγκη ώστε να μπορέσουν να ζήσουν όμορφες γιορτές. Η πορεία προς τον Γολγοθά ολοκληρώνεται με την Ανάσταση. Με ελπίδα, με πίστη, με αγάπη προχωράμε όλοι μαζί για την Ανά-ταση και Ανάσταση της πατρίδας μας… Συγχαίρω τον πάτερ Ιωάννη Σαββίδη  για αυτήν την φιλάνθρωπη πρωτοβουλία του. Εύχομαι σε όλους Καλές γιορτές και  Καλό Πάσχα!»

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία

ΓΚΟΥΝΑΣ ΣΑΚΗΣ

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ.

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής.

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.