Αντιπροσωπεία πολιτών στο δήμο Κατερίνης για την ιδιωτικοποίηση του νερού, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου (βίντεο – φωτο)

Κοινωνία

Τις προθέσεις του δημοτικού συμβουλίου για το τι πρόκειται να πράξει σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του νερού μέσω διατάξεων νομοσχεδίου που προωθείται από την κυβέρνηση, ζήτησε αντιπροσωπεία πολιτών η οποία μπήκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που ήταν σε εξέλιξη το απόγευμα της Τετάρτης. Ανάμεσα τους ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ Γιώργος Αρχοντόπουλος.

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί ανοιχτή δημόσια συζήτηση στην πλατεία Ελευθερίας για το ίδιο θέμα με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας “Ο τόπος μου”, όπου εκεί αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι το δημαρχείο, όπου γινόταν η συνεδρίαση του Δ.Σ. Την συζήτηση παρακολούθησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα” Θανάσης Λιακόπουλος και οι σύμβουλοι του συνδυασμού του, καθώς νωρίτερα είχαν θέσει το θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου και αποχώρησαν για να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη δράση.