Κατερίνη | Κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης σε βουβή διαμαρτυρία αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου στην πλατεία Ελευθερίας στις 18.30

Κοινωνία

Ολοι στους δρόμους, όλοι εμείς οι τυχεροί, που σήμερα δεν ψάχνουμε το αγνοούμενο παιδί μας!

Συμπολίτες

Μετά το τραγικό-πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ήρθε η ώρα, ως ενεργοί πολίτες να αναλάβουμε δράση! Βγαίνουμε στους δρόμους, διαμαρτυρόμαστε και απαιτούμε να σταματήσει η διαρκής και συνεχιζόμενη τραγική ανευθυνότητα/αδιαφορία της πολιτείας. Να σταματήσει η θυσία των πολιτών στο βωμό του κέρδους και του χρήματος!

Ναι, τώρα είναι η ώρα της θλίψης και του πένθους. Μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, η κοινωνία των πολιτών θρηνεί στα συντρίμμια της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών, τα δικά της παιδιά, τον ανθό και την ελπίδα της. Θρηνούμε τα παιδιά μας, που ανέβηκαν σε ένα τρένο για να πάνε στις σχολές τους και αντί για τις σχολές τους οδηγήθηκαν κατευθείαν στον θάνατο.

Μέχρι εδώ! Γιατί αύριο ίσως να είναι η σειρά των δικών μας ανθρώπων!

Ολοι στους δρόμους, όλοι εμείς οι τυχεροί, που σήμερα δεν ψάχνουμε το αγνοούμενο παιδί μας! Οργανωμένα και ειρηνικά, με ένα κερί στο χέρι και λίγα λουλούδια για τους αδικοχαμένους αυτού του πολιτικού εγκλήματος.

Βουβή διαμαρτυρία στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης, την Παρασκευή 3 Μαρτίου ώρα 18:30.