Μαζική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, χειρουργού ΩΡΛ, Κωνσταντίνου Κουτρούπα στις γυναίκες του Δήμου Κατερίνης

Κοινωνία Πολιτική

Μαζική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, χειρουργού ΩΡΛ, Κωνσταντίνου Κουτρούπα στις γυναίκες του Δήμου Κατερίνης.

Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, 12 Φεβρουαρίου 2023, στο φιλόξενο χώρο του bar restaurant Freud στον πεζόδρομο της Κατερίνης, ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη οπτική των γυναικών που αξίζει γενικότερης προσοχής καθώς και στον πολλαπλό ρόλο της γυναίκας καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη σύγχρονη κοινωνία.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής με χαρά απάντησε στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων και πραγματοποιήθηκε μια όμορφη συζήτηση σε ζεστό κλίμα.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας ευχαριστεί τις γυναίκες της Κατερίνης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

https://www.facebook.com/konstantinos.koutroupas/posts/10224194809886727

Δείτε βίντεο από την ομιλία Κουτρούπα: