Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση Μπαραλιάκου

Πολιτική

Σε μία πρωτοφανή σε συμμετοχή κόσμου εκδήλωση, ο Βουλευτής Πιερίας υποδέχθηκε τους φίλους, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αντάλλαξε ευχές, πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του και ζήτησε την συμπόρευση και την στήριξη των συμπατριωτών του για την επόμενη μέρα.

Η εκδήλωση είχε άρωμα Ευρωβουλής καθώς την τίμησε με την παρουσία της η Ευρωβουλευτής της ΝΔ  Άννα Μισελ – Ασημακοπούλου. Παρών και ο συνάδελφος Βουλευτής του κ. Μπαραλιάκου κύριος Βαρτζόπουλος , οι αρχές του τόπου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και φυσικά το αδιαχώρητο από κόσμο εντός και εκτός της Εκάβης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ανάγνωση χαιρετισμού του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου της ΝΔ  Αντώνη Σαμαρά αλλά και παρουσίαση χαιρετισμών Υπουργών της Κυβέρνησης. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και στο βήμα ανέβηκε για σύντομο χαιρετισμό η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ – Ασημακοπούλου  εξαίροντας το κυβερνητικό έργο αλλά και την κοινοβουλευτική δράση και το ήθος του πολιτικού και ανθρώπου Φώντα Μπαραλιάκου.

Ο Βουλευτής Πιερίας εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση των συμπατριωτών του στην πρόσκλησή του, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους προσκεκλημένους θύμισε πως 3,5 χρόνια πριν ξεκίνησε μαζί με τους συμπολίτες του έναν αγώνα για να ανέβει η Πιερία πιο ψηλά. Σ’ αυτή την διαδρομή της κοινοβουλευτικής του θητείας αντλούσε δύναμη και κουράγιο αποκλειστικά από την σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο της Πιερίας, αυτούς τους ανθρώπους που τον συνδέει μαζί τους ένας αρραγής δεσμός ειλικρίνειας, ευθύτητας και εμπιστοσύνης.

Στην τοποθέτησή του κατέγραψε εν συντομία τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που προώθησε η κυβέρνηση της ΝΔ απλώνοντας δίκτυ προστασίας σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που έπληξαν την χώρα αλλά κι όλο τον κόσμο.

Αναφερόμενος στην δική του κοινοβουλευτική δράση τόνισε πως με πνεύμα σύμπνοιας και με συνέργειες με την Αντιπεριφέρεια και τις Δημοτικές Αρχές προσπάθησαν, πέτυχαν και διεκδικούν για τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό, τις υποδομές, τον Όλυμπο, τον Τουρισμό, για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα της Πιερίας.

Αρχή του αταλάντευτη η προσφορά στον τόπο και τους συμπατριώτες του. Φιλοσοφία του πως τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς τη σύμπραξη και τη συλλογικότητα.

Στον επίλογο της ομιλίας του ο Βουλευτής Πιερίας τόνισε εμφατικά «Δύναμη και κίνητρό μου μόνο η δική σας στήριξη. Μαζί ξεκινήσαμε μία ωραία διαδρομή. Μαζί την συνεχίζουμε με ένα στόχο, ένα όραμα, μία ελπίδα. Να πάμε την Πιερία μας ακόμη πιο ψηλά»